Sokak ortasında kan donduran görüntü!

Irak Şam İslam Devleti militanları yeni bir vahşete imza attı.

GİRİŞ 24.03.2014 09:35 GÜNCELLEME 24.03.2014 09:54

El Arabiya'nın haberine göre Suriye'nin Rakka kentinde oturan halk sabah saatlerinde gördükleri manzara karşısında şoka uğradı. Başından vurulduktan sonra çarmıha gerilmiş şekilde duran ceset, görenlerin kanını dondurdu. Meydanda bulunan çocukların da bu manzaraya şahit olması vahşetin ciddiyetini gözler önüne serdi.

Uzun süre hafızalardan silinmeyecek bu vahşet görüntülerinin mimarı olan Irak Şam İslam Devleti militanları, öldürdükleri kişinin ‘hırsızlık amacıyla cinayet' suçundan bu şekilde idam edildiğini söylüyor.

Karşılaştığı manzara karşısında neye uğradığını şaşıran bölge sakinleri, bir cesedin çarmıha gerilerek 3 gün 3 gece sokak ortasında bekletilmesine akıl sır erdiremiyor. El Arabiya'ya konuşan biri, öldürülen kişinin Ratla mıntıkasındaki Halisat aşiretinden olduğunu, ancak kendisinin ve ailesinin henüz belirlenemediğini söyledi.

Suriye'de Beşşar Esed'e karşı savaştığını iddia eden Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) bu tür infazlarıyla tanınıyor. Beşşar Esed rejimine karşı savaşmak için Suriye'ye girdiğini iddia eden örgüt bu güne kadar birçok muhalif grupla savaşmasının yanı sıra yaptığı acımasız infazlarla gündeme geliyor.

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Facianın eşiğinden dönüldü: Yol kapatıldı evler boşaltıldı
Rusya 2 ülkeye desteğini resmen ilan etti! Flaş NATO açıklaması: Tümüyle yalan!