Ak Parti'den iki büyük miting kararı

Ak Parti MKYK toplantısından Ankara ve İstanbul'da iki büyük miting yapma kararı çıktı. Mitinglerde yüzbinlerce Ak Partilinin meydanlarda buluşarak gövde gösterisi yapması hedefleniyor.

Ak Parti'den iki büyük miting kararı
Ak Parti'den iki büyük miting kararı
GİRİŞ 08.06.2013 19:20 GÜNCELLEME 09.06.2013 01:42
Bu Habere 90 Yorum Yapılmış

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bugün partisinin en üst karar alma organı olan Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyeleriyle İstanbul'da bir araya geldi.

Son günlerdeki olayların yoğun olarak konuşulduğu toplantıdan iki büyük miting yapma kararı çıktı. Bu mitingler bir anlamda partinin seçim startı anlamı taşırken bir anlamda da son olaylarla ilgili partililerin birlik beraberlik mesajı olacak.

Mitinlerden biri 15 Haziran cumartesi günü Ankara'nın en büyük meydanlarından birinde yapılacak. İstanbul'daki miting ise 16 Haziran pazar günü Kazlıçeşme Meydanı'nda gerçekleştirilecek.

Başbakan Erdoğan'ı Kuzey Afrika gezisi dönüşünde Atatürk Havalimanı'nda yüzbine yakın kişi gece saat 02.00'de karşılayarak olaylarla ilgili tavrını ortaya koymuştu.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 90
  • mehmet bal 10 yıl önce Şikayet Et
    bozkurtkaan19. O miting ak partinin mitingimiydi. O meydanda yüzbinlerce kişi toplanmıştı ne yapacaktık üzerlerine ateş mi açacaktılar. Bekara karı boşamak kolaydır diye çok güzel bir atasözü var. Varsınlar Türkiye bayrağı açmasınlar ama şehitlerde olmasın. Zamanla oda olacaktır ve Bayrakta açacaklar. Sizin 30 yılda verdiğiniz nefreti bir anda silip atmak mümkün değil. Senin çoluk çocuğun yok tabi. Yolunu gözlediğin birisi olsa barış için bazı tavizlerin verilebileceğini anlardın. Sizlerde en ufak vatan sevigisi olduğunu zannetmiyorum savaş olsa kesin ilk kaçanlardan olursunuz.
    Cevapla
  • Paşalı 10 yıl önce Şikayet Et
    İmf. Daha düne kadar emekçinin, ezilenin yanında olduğunu haykırıp, İMF 'ye hayır diyerek gösteri yapıp sağa sola saldıranlar, bugün Ülkesinden İMF yi kovan başbakanına küfür ediyor. Yemezler kardeş yemezler, hayvan çok terli. Her şey MİLLETİN gözü önünde oluyor. Bu bidon kafalı, göbeğini kaşıyan insanlara aptal diyenler, bu MİLLET sizi 10 senedir sandığa gömüyor. Bence, bir türlü bunu anlayamayan kafalar da sorun var.
    Cevapla
  • Paşalı 10 yıl önce Şikayet Et
    Birlik ve beraberlik. Sessiz çoğunluk yine adam gibi gidip adam gibi dönerek kendisine yakışanı yapacak. Bu VATAN da kardeşçe, barış içinde yaşamak istediğini haykıracaktır. Reis ne diyor, durmak yok yola devam.
    Cevapla
  • ULTRASLAN58 10 yıl önce Şikayet Et
    GALATASARAY FORMASINI KİRLETMEYİN...ULTRASLAN. sosyalist, bölücü, anarşist ve çapulculara ultraslandan ekmek çıkmaz....başka kapıya çapulcuya galatasaray'da yer yok....formamızı kirletmeyin...
    Cevapla
  • Mustafa Kemal 10 yıl önce Şikayet Et
    Mitingler gereklidir.. Mitinglerde dalgalanan ayyıldızı gördükçe gurulanıyor ve ümitleniyorum. Türkiye demokrasisi kazanacak bunun için dıacı ve ümitliyim. Ne gerici yobaz kafa nede bozguncular....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tel Aviv müzakerelerde ilerleme olmazsa Refah'a saldıracağını Mısır'a iletti
Türkiye'nin beklediği an geldi! Arda Güler golle döndü