Bakan Avcı'dan duygulandıran ziyaret

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Bilecik'te ilkokul öğretmenini ziyaret etti.

Bakan Avcı'dan duygulandıran ziyaret
Bakan Avcı'dan duygulandıran ziyaret
GİRİŞ 23.02.2014 20:30 GÜNCELLEME 23.02.2014 20:30
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Bilecik programı kapsamında ilkokul öğretmeni ve aynı zamanda okul müdürü olan Celalettin Demir'i (80) evinde ziyaret etti.

Avcı, Bilecik ili Pazaryeri ilçesine bağlı Demirköy İlkokulu'nda öğretmeni olan Celalettin Demir'i unutmadı. Öğretmeni, Bakan Nabi Avcı'ya evinde çay ikram ederek bir süre sohbet ettiler. Neşeli görüntüler sergileyen öğrenci Avcı ile öğretmen Demir yaklaşık 10 dakika sohbet etti.

Bakan Avcı, "Çok mutluyum, öğretmenimi ve müdürümü böyle sağlıklı ve genç gördüğüm için çok mutluyum" dedi.

Nabi Avcı'nın öğretmeni Celalettin Demir ise Bakanın derslerinin hepsinin pekiyi olduğunu belirtti. Demir, "Bakan beyin ilimize geleceğinden haberim yoktu. Bakanım Demirköy İlkokulundan mezun. Sağ olsun ziyaretime geldi“ dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 3
  • alper alp 10 yıl önce Şikayet Et
    KAMERALARI GÖTÜRMEYEYMİŞ İYİYMİŞŞ. kameraları götürmeyeymiş iyiymiş
    Cevapla
  • Hakan Can 10 yıl önce Şikayet Et
    Demekki Paşalar Bugünleri Görmüşler Vaktiyle Ki.... .. Müsaade etmemek için var güçleriyle direnmişler... Ama kaderin fetvası farklı olmuş... Ne acaip bir imtihan, Ya İlahi... Aklım hafsalam sükut etti...
    Cevapla
  • İskender Melekli 10 yıl önce Şikayet Et
    MAARİF NAZIRIMIZ HAYIRLI BİR İŞ YAPMIŞ ÖĞRETMENİNİ ZİYARET EDEREK.. Maaarif Nazırlığı bu günlerde çok yoğun çalışıyor."Eğitim Denetmenleri" Maarif Müfettişi oldular.Binlerce okul müdürünün görevini sona erdirdiler.Yani artık okul müdür ve müdür yardımcıları da siyasi partilerin genel seçimi ile gelip aynı şekil dört yılda bir görevi bırakacaklar.Böylece Maarif Nazırlığımız büyük başarılar elde etmiş olacak. Maarifte başarı hızla yükselecek.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Alman polisinden Filistin destekçilerine insanlık dışı müdahale!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hollanda Başbakanı ortak basın toplantısı düzenledi