Dev projelerle eski günlere dönecekler

AK Parti Kartal Belediye Başkan Adayı Avukat Temurhan Yıldız, AK Belediyeciliğini Kartal'da dev projelerle hayata geçireceklerini, geçen 5 yılda Kartal'ın kaybettiklerini geri getireceklerini söyledi.

Dev projelerle eski günlere dönecekler
Dev projelerle eski günlere dönecekler
GİRİŞ 28.03.2014 07:55 GÜNCELLEME 28.03.2014 07:55

Projelerini Yeni Şafak'a anlatan Yıldız, Kartal'da kaybedilen yılların telafi edilip, ilçenin marka haline getirileceğini belirtti.

Kartal'da hayata geçirmeyi planladıkları projelerin başında 'Kartal dolgu alanı, havaray, teleferik, dört kavşak, bir köprü, iki alt geçit, bir bağlantı ve bir araç geçidi, A2 yolu tamamlama, yer altı katlı otopark, tren yolu viyadük altı rekreasyon alanı, Cevizli ve Atalar Yaşam Kalitesi Yükseltme Merkezleri, amatör spor kulüpleri, antrenman sahası, plajlar, güvenli parklar, taksi durakları' çalışmalarının olacağını kaydeden Yıldız, bu projeleri İstanbul Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle hayata geçireceklerini ifade etti.

ÇEVRECİ BELEDİYECİLİK

Tapu ve imar sorunları çözüme kavuşacağını belirten Yıldız, elektrik enerji hatlarının yeraltına alınacağını belirterek şöyle devam etti: 'Prestij caddeler ve renkli caddeler projeleri ile caddeler yeni bir görünüme kavuşacak. Semt pazarları yeni yerlerinde yeniden dizayn edilecek. İlçenin çeşitli yerlerinde otopark ve katlı otopark projeleri yapılacak, tematik projesi ile parklar rehabilite edilip ve yeni parklar oluşturulacak. Türk Bahçesi, hobi bahçesi projesi ve sitelere çardak, doğan bebeğe orman, dikili bir fidanımız olsun ve Sürdürülebilir Kartal projeleri ile doğaya değer veren sağlıklı ve doğal bir yaşamın kapıları açılacak.'

YÜZEN SANAT MERKEZİ

Yıldız kültürel ve katılımcı belediyecilik projelerini ise sıraladı: 'Yüzen Sanat Merkezi, esnaf meclisi, mahalle istişare kurulları, Aydos Seyir Terası, başkanlık lojmanının sosyal tesise dönüştürülmesi, mahalle elçileri, Esentepe ve Topselvi Yaşam Kalitesini Yükseltme Merkezi, gençlik merkezi ve yeni stat.'

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu'na cevap: Tükenmiş olan siyasi geleceklerine umut olmak niyetinde değiliz
Başkan Erdoğan'dan Kürecik iddialarına cevap: Türkiye böyle bir şeye izin vermez