CHP'li liderine talimat: Cemaatten uzak dur

İstanbul ve Ankara belediyelerini alınamaması ve Antalya'nın da kaybedilmesiyle büyük bir hezimet yaşayan CHP içinde ciddi tartışmalar yaşandı.

CHP'li liderine talimat: Cemaatten uzak dur
CHP'li liderine talimat: Cemaatten uzak dur
GİRİŞ 21.04.2014 08:16 GÜNCELLEME 21.04.2014 08:31
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Bir grup CHP'li, seçimlerdeki başarısızlığın ana merkezine partinin Fethullah Gülen cemaatiyle işbirliği yapıldığı izlenminin yer aldığı görüşündeydi. CHP'nin başarısızlığının masaya yatırıldığı ve Kılıçdaroğlu'na ağır eleştirelerin yapıldığı 18 Nisan toplantısıyla ilgili İstanbul milletvekili Nur Serter, şunları dile getirdi:

‘Sarıgül başarılı oldu' demek imkansız

"18 Nisan'da yapılan toplantıda, seçimlerle ilgili kritik yaptık. Kılıçdaroğlu'na CHPnin yerel seçimlerde başarılı olmadığını aktardık. Kılıçdaroğlu'nun cemaatle görüştüğü izleniminin silinmesini istedik. Bunun için daha imtinalı olunması gerektiğinin altını çizdik. CHP'nin yerel seçimlerde başarısız olmasının bugüne kadar gelen birçok nedeni var. CHP'nin kendisini halka iyi anlatması ve güven duyulan bir parti olması gerekir. CHP'nin Fethullah Gülen cemaatiyle işbirliği yaptığı izlenimi başlı başına oy kaybına sebep olmasa da onun yarattığı izlenip motivasyon düşüklüğü yarattı. Mustafa Sarıgül'ün de özelinde bir değerlendirme yapılmadı ama onun başarılı olduğunu söylemek imkansız."

KAYNAK: STAR
YORUMLAR 3
  • oku yorum 10 yıl önce Şikayet Et
    chp cemaatte kendi isteği ile mi yanaşmış ki. şimdi istemediğin de geri çekilecekmiş?! Emir erlerinin itaat etmek gibi bir zorunlulukları vardır ve zaten bu onların var olma sebebidir! İş yani! Bildiğin iş! Atın kişnemesi, itin ürmesi, sırtlanın homurtlaması gibi... Kendilerine don biçenlerin, donları ile dolaşırken, kıçlarından haberlerinin olmaması, cehaletlerinin dehşet verici boyutlarının ispatı... Allahım sen bunların cehaletinden sadece bizi değil, dünyanın bütün halklarını koru...
    Cevapla
  • ÖZCAN AYAZ 10 yıl önce Şikayet Et
    BENCE CEMAAT CHP'YE YAKLAŞMAYA ÇALIŞTI.. CHP, günahlarını sevdiği kadar cemaati sevmez. Cemaat, AK PARTİ iktidarını düşürürüm düşüncesiyle CHP'ye yamalanmaya çalıştı. Birçok yerde cemaat tarafından CHP adaylarına oy verildi. Yoksa cemaat CHP teşkilatlarının kapısından içeri bile alınmaz. CHP de, Cemaat da halkı kandırabileceğini zannetmesin. Allah'ın izniyle, halkın gözü açık.
    Cevapla
  • Temiz Bey 10 yıl önce Şikayet Et
    CHP ye Cemaat bile yardım sağlayamadı !. Eğer bir parti başkanı mitinglerde kazanırsak { HALKIN CUMHURİYETİNİ KURACAĞIZ } diye millete seslenirse, bu başkanın ya aklı yok yada milleti tanımıyor demektir ! bu başkan halkın cumhuriyyetinin ne olduğunu millet bilmiyormu sandı ? ona millet yolun nerede olduğunu gösterdi !
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hollanda Başbakanı ortak basın toplantısı düzenledi
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber