AK Parti'nin kamp yapacağı yer belli oldu

AK Parti'nin istişare toplantılarının yeni mekanı Afyonkarahisar'daki Güral Otel oldu.

AK Parti'nin kamp yapacağı yer belli oldu
AK Parti'nin kamp yapacağı yer belli oldu
GİRİŞ 21.04.2014 15:19 GÜNCELLEME 21.04.2014 16:37
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Ömer Süt'ün haberi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 16 Nisan'da AK Parti Genel Merkezi'nde milletvekilleriyle yaptığı toplantıda 9-11 Mayıs günleri arasında yapılacak olan istişare toplantısının Kızılcahamam'daki Asya Termal Otel'de olmayacağı kararlaştırılmıştı. 

AK Parti'nin yerel seçimlerden sonra yapacağı ilk istişare toplantısının 'olağanüstü' olmasından dolayı Afyon Güral Otel'de boş oda azlığı nedeniyle, kampa milletvekili ailelerinin katılmayacağını söyleyen AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Sait Açba, AK Parti yönetiminin bu kararından dolayı çok mutlu olduklarını ifade etti. 

Afyonkarahisar'ın AK Partililer ve Recep Tayyip Erdoğan tarafından "çok özel" bir yeri var. Başbakan Erdoğan ve AK Parti kurmayları 2001 senesinde İkbal Otel'de partinin temellerini atmıştı. 

Haber 7

YORUMLAR 4
  • alihsan paşa 10 yıl önce Şikayet Et
    adının nerden geldiği belli oldu. Afyon Karahisar Partisi
    Cevapla
  • nazım çelik 10 yıl önce Şikayet Et
    Amman dikkat.!. Bi ara paralellerin toplantı yaptığı sırada otelin birinde yangın çıkmıştı (tam da fetullahın "evlerine ateşş salsınnnn "dediği günlerde .:)) .O otel olmasın sakın. Bi de uyarayım odaları filan sıkı kontrol etsinler ne olur ne olmaz. BUNDAN SONRA ÇOK DİKKAT.
    Cevapla
  • fenerli fırat 10 yıl önce Şikayet Et
    DOĞU VE GÜNEY DOĞU İLLERİ . RABBİM mekanını cennet eylesin rahmetli ERBEKAN hoca nın hükümeti zamanında bu ve buna benzer toplantıları DOĞU ANADOLU VE GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGELERİNDEKİ illerde yapardı kalkınmalarına bir nebzede olsa fayda sağlardı,AKP de aynı duyarlılığı bekliyoruz
    Cevapla
  • hakan asil 10 yıl önce Şikayet Et
    birde Bolu SAROT u görsünler . Suudi kralı bile kıskanmasa bedavaa. Reklama giriyor ama büyük bir yatırım. Dağ başında deniz suyu ile büyük göl ve deniz dalgası var düşünün işte.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Borsa İstanbul'dan tarihi zirve! Rekor üstüne rekor kırıldı
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak