CHP'liler Loğoğlu'nu salondan kovmak istedi

CHP'liler hafta sonu Kanal 7 ekranlarında Metin Feyzioğlu'nu eleştiren Faruk Loğoğlu'na tepki göstermeye devam ediyor... Bir tepki de CHP'nin grup toplantısı öncesindeydi.

GİRİŞ 13.05.2014 13:45 GÜNCELLEME 13.05.2014 17:18
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu'nun Danıştay'ın kuruluş yıldönümündeki konuşmasını eleştiren CHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Loğoğlu'na partililer kısa süreli tepki gösterdi.

Yanına gelen bir partili, Loğoğlu'nun salondan dışarıya çıkmasını istedi. Partilinin bu tepkisine diğer partililerde alkışlayarak tepki verirken, bazı milletvekilleri de Loğoğlu'nu eleştiren partililerle tartıştı. Salon bir anda gerilirken, bazı milletvekillerinin araya girmesi ile gerginlik önlendi. Bazı milletvekillerinin de Loğoğlu'nun yanına gelerek destek verdikleri gözlenirken, Loğoğlu, gazetecilerin sorularına cevap vermedi.

Loğoğlu, Danıştay töreninde Başbakan Erdoğan ile TBB Başkanı Metin Feyzioğlu arasında yaşanan gerginlik ile ilgili olarak Kanal 7 ekranlarında seyirciyle buluşan 'Başkent Kulisi' programında "Feyzioğlu saygısızlık yaptı" demişti.

YORUMLAR 19
  • Ahmet 9 yıl önce Şikayet Et
    duruma bak be. satılmış iradeler en fazla bu kadar vizyon sahibi olur tabi adamların öz eleştiriye tahammüllerimi var doğru yolu bulsunlar
    Cevapla
  • iryah 9 yıl önce Şikayet Et
    yalancının mumu yatsıya. demokratçılığın mumu da aykırı görüşlerin dillenmesine kadarmış. Yine cinsini sevdiğim chp si cinsine çekmiş.
    Cevapla
  • Abdurrahman Çete 9 yıl önce Şikayet Et
    AHLÂK DIŞI. İnansanızda,İnanmasanızda ; Sahte İncil-in emirlerinden biri ''Hoşumuza gitmeyen konuşanları konuşturmayın'' Bir millet vekilinin bir sorusu üzerine kel ali tarafından bir tabanca ile vuran zihniyeti oluşturan bir partiden nasıl bir tepki beklersinizki? Ellerinden gelse,bir zamanlar yaptıkları gibi bir kelime nedeniyle istemedikleri kişileri ipe gönderir CHP.
    Cevapla
  • Nuri BALTACI 9 yıl önce Şikayet Et
    Özgürlüklerin ve Demokrasinin garantörü CHP. Daha kendi milletvekillerinin partiden bile olmayan birinin yanlış yaptığını söylediği için Genel Müdürleri de dahil adamı dışlayan ve sindirim sorunu olan CHP. Sen hangi niteliğin ve hangi vasfınla bu milleti kucaklayacaksın. Sen hangi vasıflı adamınla bu milleti kucaklayacak Cumhurbaşkanı göstereceksin. Sen hangi demokrasiden ve nasıl bir özgürlük anlayışından yanasın. Allah aşkına şu içinizdekileri bi dökün de milletim gerçek yüzünüzü bir görüversin. Sonra bırakın da millet kararını zaten verir.
    Cevapla
  • Murat Kara 9 yıl önce Şikayet Et
    Yanlışa yanlış diyemeyecek kadar basiretsiz bir CHP işte!. Bunlar sözüm ona siyasi!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şırnaklı damatla Ukraynalı gelinin düğününde servet takıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır