MHP İstanbul'da deprem, Bahçeli acımadı

MHP İstanbul'da başarısız geçen seçimin faturası kesildi. Bahçeli İstanbul il yönetimini görevden aldı.

MHP İstanbul'da deprem, Bahçeli acımadı
MHP İstanbul'da deprem, Bahçeli acımadı
GİRİŞ 26.05.2014 12:28 GÜNCELLEME 26.05.2014 12:41
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

MHP İstanbul il yönetimini değiştirdi. Görevden alınan isimler yerine yeni atamalar yapıldı.

İSTANBUL'DA MHP KAYIP

Türk siyasetinin 3. büyük partisi olan MHP, 30 Mart yerel seçimlerinde İstanbul'da 4.2 oranında oy alırken, Sırrı Süreyya Önder ve Pınar Aydınlar'ın aday olduğu HDP 4.5 oy aldı. MHP'nin bir önceki yerel seçimde İstanbul'da aldığı oy oranı ise 5.4'tü.

MHP'DEN YAZILI AÇIKLAMA

Milliyetçi Hareket Partisi Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin, yaptığı yazılı açıklamayla, MHP İstanbul İl Teşkilatının görevden alındığını açıkladı.

Açıklamada, "Parti tüzüğümüzün 52. ve 54. maddelerinin tanıdığı yetkiye istinaden; İstanbul il teşkilatı MYK'nın verdiği yetkiye dayanarak Başkanlık Divanı tarafından tüzüğümüzün 34. Maddesine göre görevlerine son verilmiştir. Bu karar 26/05/2014 tarihinde il başkanlığına ve İstanbul Valiliğine bildirilmiştir. Görevi sonlandırılan arkadaşlarımıza bugüne kadar ki hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, yeni görev alan arkadaşlarımıza da başarılar diliyoruz" denildi.

Açıklamada Memet Bülent Karataş başkanlığında oluşturulan yeni listede açıklandı.

KAYNAK: AJANSLAR
YORUMLAR 11
  • ÖZCAN AYAZ 9 yıl önce Şikayet Et
    BENCE, ÖNCE BAHÇELİ KENDİSİ MHP GENEL BAŞKANLIĞINDAN İSTİFA ETMELİ.. Bence halkın tercihlerine saygı duymayan, isteklerine kulak tıkayan BAHÇELİ'nin kendisi MHP genel başkanlığından istifa etmeli. MHP'yi %18'den %14'lere SOMUNCUOĞLU vukuatıyla getirdi. İkinci bir SOMUNCUOĞLU vukuatı MHP'yi barajın altına atar.
    Cevapla
  • fırtına 9 yıl önce Şikayet Et
    SADECE İL YÖNETİCİLERİMİ SUÇLU ???. İstanbul teşkilatı,görevini yapmamış olabilir.Fakat,o teşkilatı göreve getiren ve sorumluluk veren kim? partinin Genel Başkanı BAHÇELİ DEĞİLMİ?Burada asıl başarısız olan Bahçelinin kendisidir.Öncelikle kendisini sorgulamalıdır Bahçeli.Sonra da teşkilatı gözden geçirilmelidir...
    Cevapla
  • ATAMAN 9 yıl önce Şikayet Et
    AYIP-AYIP-AYIP--UTANDIM RESMEN. Siz seçimde tüm ülke genelinde Ak partinin karşısında kim var ise onu desteklemediniz mi.İnsan bunları yazarken bile utanıyor.Sanki tek başınıza İstanbul"u alacaktınız da bir terslik oldu öylemi..CHP yi desteklediniz ya ..Ayıp-Ayıp-Ayıp.Vatan sevginizi de öğrenmiş olduk böylece.
    Cevapla
  • mustafa tekin 9 yıl önce Şikayet Et
    çooooook haklı. neden yüzde sıfır almadınız bütün oyları chp ye neden verdiremedin diye görevden aldırmıştır herhalde.
    Cevapla
  • ANADOLU 9 yıl önce Şikayet Et
    Mhp. Mhpli olupta sadece bu seçimlerde Chp ye oy verenleri biliyorum.(Sayıları fazla, genel seçimlerde Mhp ye oy verecekler.) Mhp nin oyları genel seçimde daha fazla olacaktır.Genede Bahçeli iyi yapmış.Genel seçimlere hazırlık olmuş.Mhp yi istemeyenler sevinmesin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu'na cevap: Tükenmiş olan siyasi geleceklerine umut olmak niyetinde değiliz
Ebediyete uğurlanmak üzere memleketine gönderildi: Anadolu irfanının temsilcisiydi