Bahçeli'den Gezicileri çıldırtacak yorum

MHP lideri Bahçeli grup toplantısında gündemi değerlendirdi. Bahçeli, Gezi'nin yıl dönümünde yaşanan olaylar için bakın ne dedi?

Bahçeli'den Gezicileri çıldırtacak yorum
Bahçeli'den Gezicileri çıldırtacak yorum
GİRİŞ 03.06.2014 11:15 GÜNCELLEME 03.06.2014 11:32
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Partisinin grup toplantısında gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Bahçeli, Okmeydanı'nda ve Gezi'nin yıl dönümünde yaşanan olaylara değindi. Bahçeli Gezi'de yaşananlar için ''ilkellik'' ifadesini  kullandı.

Bahçeli'nin konuşmasından satırbaşları:

GEZİ'DE YAŞANANLAR İLKELLİKTİR

Okmeydanı'nda ve Gezi olaylarının yıl dönümünde yaşanan ilkellikler hepimizi rahatsız etmektedir. AKP'yle geçecek her gün huzursuzluk getirecektir. Başbakan yorgun ve değerlerine yabancılaşmıştır. Talimatla faiz indirmeye çalışan bir Başbakanlar ekonomide yeni ufuklar hayaldir.

PKK'NIN ELİ GÜÇLENDİ

Hükümet PKK'nın insafa gelmesini beklemektedir. Bu da PKK'nın elini güçlendiriyor. 2009'da 12 kötü adamla başlayan yıkım projesi Türkiye'nin PKK'ya ikram edilmesidir. Hükümet Güneydoğu'da yaşanan olaylar karşısında aciz kalıyor.

GÜNEYDOĞU'DA DEVLET YOKTUR

PKK'lılar Mehmetçiğe ve işçilerimize saldırıyor.Teröristler yollarımızı kesmekte  ve araçlarımızı ateşe vermektedir. PKK'lılar takdir ediliyorsa şehitler için ne demeliyiz peki? PKK'nın korkusu kalmadı. Türk milleti çok ağır bir tehditle karşı karşıyadır, Güneydoğu'da devlet yoktur. PKK etkinliğini arttırdı. 

BOKO HARAM NE İSE PKK DA O'DUR

Doğu'da devlet otoritesi sıfırlanmaktadır. PKK artık dağa çocuk kaçırmaya kadar işi vardırmıştır. Diyarbakır'da çocuklarını arayan anneler saygıdeğer bir konumdadır.Çocukların akılları çelinmekte ve hayatları karartılmaktadır. Nijerya'da Boko Haram ne ise PKK da odur.

BAŞBAKAN BU KONUDA KARARLI OLMALI

Bunlarda ne din, ne iman nede merhamet vardır. Anneler haklı ve masumdur. Onların feryatları karşılıksız kalmamalı. Başbakan Erdoğan bu durum için kararlı olmalı ve olayın üzerine gitmeli.

Kürtler'in çocukları kandırılarak dağa bayıra götürülüyor. BDP ve HDP dağa sevkiyatın iki koludur. Başbakan elindeki tüm imkanları kullanıp kaçırılan çocukları ailelerine teslim etmeli. PKK çözüm süreciyle canlandı.

Biz olacakları sürekli söyledik ve uyardık. Öcalan'la müzakere PKK'ya yenilmektir. Terörle mücadele eden Mehmetciğimiz yanlız bırakılmamalıdır. Askerimiz PKK'ya karşı savunmasız bırakılmıştır. Bu Genelkurmay'ın kusurudur.

Başbakan Erdoğan ne yaparsa yapsın cumhurbaşkanı olamayacaktır. Bizim çatı aday fikrimiz karşılık buldu. Yeni cumhurbaşkanı taraf olmamalı. Herkesin hemfikir olması gerekiyor. Başbakan Erdoğan'ın adaylığı hemen hemen kesinleşti. Sayın Başbakan söyleyin! Aday mısınız, değil misisiniz?

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 8
  • Furkan D. 9 yıl önce Şikayet Et
    Bahçei sen. "ekönömi"den ve devlet idaresinden bahsedecek son adamsın.
    Cevapla
  • Murat Kara 9 yıl önce Şikayet Et
    Bahçeli! Sen Ekonomi Konusunda En Son Konuşacak Adamsın!. Ülkeyi 2001 krizine getiren koalisyonun ortakları olarak neredeyse 2 günde bir başbakanlığın döner merdivenlerinden suratlar asık inip, yine aynı asık surutla üçünüzün (Siz, M.Yılmaz, B.Ecevit) basın açıklamalarını, IMF'den gelecek 300 milyon dolar ile ekonominin kurtuluş hikayelerini, Deprem yardım ile maaşların ödendiğini (zamanın ekonomiden sorumlu devlet bakanı Recep Önal'ın açıklamaları arşivlerde duruyor) Sen çabuk unutmuşsun ama biz unutmadık. Bu yüzden ekonomiyi ağzına alma Bahçeli!
    Cevapla
  • Hüseyin UĞURLU 9 yıl önce Şikayet Et
    işte gene bahçeli sırvanaları. gene sallayıp duruyor bahçeli hiç bir lafı galaya alınmayacak biri
    Cevapla
  • Ali Eren 9 yıl önce Şikayet Et
    Dediklerinin sadece 10 da 1 ini. yap mesela güneydoğu anadoluya git birkaç yerde anlat bu dediklerinide herkes sana inansın. doğu seçim haritasını açın da bir bakın chp mhp varlar mı??
    Cevapla
  • OĞUZHAN 9 yıl önce Şikayet Et
    3 lü koalisyon döneminde 20 küsür bankayı batıran sayın Bahçeli'nin ekonomiden anlıyormuşcasına konuşması komik olmuş!. Kapasitesini küçümsemiyorum. Kendisi 3.5 yılda ülke ekonomisini batıracak kapasiteye sahip!... Başbakan her konuda kararlı ama siz?! Sağ mısınız sol musunuz? Karar verin! Chp nin kuyruğu olduğunuz son seçimlerde kesinleşti! Gezi olaylarını eleştiriyorsun ama gezi olaylarını savunan bir partiye sonuna kadar destek veriyorsunuz! Bahçeli sana önerim var. Neden eskisi gibi muhteşem matematik dehanı(!) konuşturup 4 işlem yapmıyorsun? Çözüm sürecine baştan beri karşıydınız. Şehit gelmiyor üzülüyorsunuz ama napalım. Şehit anaları üzüleceğine biraz da siz üzülün! Başbakanı millliyetçi olmamakla suçluyorsun ama ırkçılıkla milliyetçiliğin ayrımını yapamıyorsun. Millet hayrına yapılan her şey milliyetçiliktir. Hükümetin MİT yasasını değiştirip kendi istihbarat teşkilatımızı dünyanın gelişmiş ülkelerindeki seviyesine çekmesini bile eleştirdiniz! Sizin milliyetçiliğiniz bu mu?!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti'den İsrail'in alçak paylaşımına sert tepki: Katliam şebekesini rahatsız ediyor
Alman polisinden Filistin destekçilerine insanlık dışı müdahale!