CHP'li Başkan, vekili CHP'ye şikayet etti

İl başkanı, kendisine küfrettiği iddiasıyla milletvekilini genel merkeze şikayet etti

CHP'li Başkan, vekili CHP'ye şikayet etti
CHP'li Başkan, vekili CHP'ye şikayet etti
GİRİŞ 27.07.2014 17:12 GÜNCELLEME 27.07.2014 17:12

CHP Tekirdağ İl Başkanı Recep Palabıyık, Sakarya Milletvekili Engin Özkoç’u kendisini ve örgütü hedef alarak küfrettiği iddiasıyla CHP Genel Merkezine şikayet etti. Engin Özkoç, iddiayı yalanlarken, "Organizasyonla ilgili tartışma oldu ama sonra hallettik" dedi.

CHP Tekirdağ İl Başkanı Recep Palabıyık tarafından diğer CHP'li yönetici ve belediye başkanlarının da imzası alınıp 15 Temmuz tarihinde Genel Merkez'e gönderilen 5 sayfalık dilekçe ile CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç'un, Cumhurbaşkanı Eklemeddin İhsanoğlu ile birlikte 13 Temmuz tarihinde Tekirdağ’a geldiği belirtilerek şöyle denildi:

"İftar alanının erkenden dolması, Tekirdağlıların Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Ekmeleddin İhsanoğlu’na gösterdikleri yoğun ilgi nedeniyle beklenenin üstünde katılım olması bizleri sevindirirken, bir takım aksaklıkların da yaşanmasına neden olmuştur.İl Yönetim Kurulu üyelerimiz bu sorunları çözmeye çalışırken Sakarya Milletvekilimiz Engin Özkoç protokol için ayrılan yeri beğenmeyerek kabadayı edasıyla İl Başkanımız Recep Palabıyık’a herkesin gözü önünde hakaret etmiştir. İl Başkanımız milletvekilimizin bu anlaşılmaz tepkisini olgunlukla karşılayarak sebebini izah etmeye çalışırken Milletvekili Engin Özkoç yüksek sesle herkesin duyabileceği şekilde il başkanımıza şahsında ve tüm örgütümüzü de hedef alarak, 'Ben böyle örgütün de senin gibi başkanın da diyerek küfür ve defalarca hakaret etmiştir. İl Yönetim Kurulu üyelerimizin araya girmesine rağmen küfürlerini sürdürmüştür. Psikolojik sorunları olduğuna inandığımız bu milletvekilinin iftar alanı ve Tekirdağ’da uzaklaştırılmasını Genel Başkan Yardımcıları Erdoğan Toprak ve Faik Öztrak sağlamıştır."

Şikayet dilekçesinde Engin Özkoç'un CHP Tüzüğünün ilgili maddelerine göre, milletvekili Engin Özkoç hakkında disiplin soruşturması açılması ve cezalandırılması istendi.

ÖZKOÇ: YOK ÖYLE BİR ŞEY

CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç iddiaları kabul etmedi. Bayram tatili için Adapazarı'na gelen Engin Özkoç, telefonla kendisine ulaşan DHA muhabirine, "Yok öyle bir şey. Organizasyonla ilgili tartışma oldu ama sonra hallettik. Şikayette yok" dedi. 

İl Başkanı Recep Palabıyık ise, bu dilekçenin gönderildiğini doğrularken, "Olay doğru, şikayet ettik. Ancak bu dilekçenin örneğini de kimseye vermemiştik. Siz nereden buldunuz?" diye sordu.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Haftaya damga vuran pozisyonun VAR kayıtları açıklandı
Irak'la uzlaşma sağlandı, PKK'ya en büyük darbe geliyor! 40 km. derinliğe inilerek...