Erdoğan'dan MKYK'da üyelere kritik soru

AK Parti MKYK'da, kurul üyeleri kapalı zarfla genel başkan ve başbakan tercihlerini Erdoğan'a sundu.

Erdoğan'dan MKYK'da üyelere kritik soru
Erdoğan'dan MKYK'da üyelere kritik soru
GİRİŞ 12.08.2014 05:19 GÜNCELLEME 12.08.2014 09:14
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

MKYK'da 27 Ağustos'ta olanağüstü kongreye gidilmesine karar verildi. 27 Ağustos'taki kongrenin tek gündem maddesi genel başkanlık seçimi olacak. AK Parti MKYK'sında yapılan görüşmelerde, Parti ve Başbakan isminin ayrı ayrı isimlerden oluşması durumunda yaşanabilecek sorunlar gündeme geldi.

ERDOĞAN'IN FİKRİ KABUL GÖRDÜ

Başbakan Erdoğan'ın da en başından beri genel başkan ve başbakanın aynı kişi olması yönündeki fikri MKYK'da benimsendi. 27 Ağustos'ta yapılacak kongrede hem AK Parti'nin genel başkanı hem de Türkiye Cumhuriyetinin 61. hükümetini kuracak olan Başbakan seçilecek.

KAPALI ZARFLA BİLDİRDİLER

Erdoğan başkanlığındaki toplantıda kurul üyeleri, genel başkan ve başbakan için de tercihlerini bildirdi. AK Parti MKYK toplantısında üyelere 'Kimi başbakan görmek istiyorsunuz?' sorusu yöneltildi. MKYK üyeleri başbakan olarak görmek istedikleri isimleri kapalı zarf içinde içinde Erdoğan'a sundu.

İL BAŞKANLARINA SORACAK

Erdoğan, AK Parti ve başbakanlık için istişarelerde bulunmaya devam ediyor. 27 Ağustos'tan önce isimleri belirleyerek tek gündem maddeli olağanüstü kongreye tek adayla gitmek isteyen Erdoğan bu ismin kim olacağına yönelik istişarelerini de sürdürüyor. Erdoğan bu hafta içinde partisinin il başkanları ve milletvekilleri ile biraraya gelerek onların da tercihlerini alacak.

Önümüzdeki hafta da programına göre yine parti teşkilatları ve kurmayları ile biraraya gelecek olan Erdoğan, olağanüstü kongreye genel başkan ve başbakanı belirleyerek gidecek. Erdoğan'ın bu hafta içinde Cumhurbaşkanı Gül ile de bir araya gelmesi bekleniyor.

 

YORUMLAR 2
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Hoş geldin Tam Bağımsız Yeni Büyük Türkiye Hoş Geldin Osmanlı, . Ortadoğu Londra'ya değil İstanbul'a akacak! Bu İngiltere'nin küresel oyuncu olarak yaşamasını bitirecek! ROL Ankara'ya geçecek! Bu da OSMANLI'nın geri gelişi demek! Türkiye dün sandık başına gittiğinde buna karar verecekti! Sonuçları görmeden yazmama rağmen milletin tercihini biliyor ve görüyorum! Çok da zor değil zaten! Bir millet üzerine giydirilen DELİ ELBİSESİNİ YIRTIP ATIYOR! En büyük sorun bu elbisenin varlığını bilememekti! Şimdi bilmekle kalmadık, kaldırıp attık! Şimdi onlar düşünsün! Çocuklarımız çok büyük bir DEVLETİN ÜYELERİ OLARAK büyüyecek! Biz bunu görür müyüz bilemem! Ama onlar için ufuk hiç bu kadar parlak olmadı! Bu milletin mensubu olmakla gurur duyacak insanlar! Tarih kaldığı yerden devam edecek! 90 yıllık ara fazlaydı zaten! Hoş geldin BÜYÜK TÜRKİYE... Ergün Diler,den Alıntıdır
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    CHP ve MHP gibi partiler silinip, bunların yerine gerçek anlamda kökü içeride olan MUHALEFET gelecek!. Özellikle CHP'nin cemaatten, Ekmel Bey'e savrulmasının faturası ağır olacak! Küresel pozisyonu almayı bilemeyen CHP ile MHP tasfiye edilecek! Kendiliğinden olacak bu! Arkalarındaki İstanbul sermayesi ile en arkada saklanan ve bizim göremediğimiz İNGİLTERE kadro dışı kalacak! Türkiye'yi yöneten İngiliz-Yahudi işbirliği tarihin karanlık çöplüğüne gidecek! Kendi milletinden çok COLA'nın çıkardığı adaylara güvenenler yıkılacak! Gücün millette olduğunu anlamayanlar gelmemek üzere gidecek! Çıkardıkları ÇATI ADAYININ ismini bile söyleyemeyenler zorunlu EMEKLİ olacak! Bu iki hareket sancılı bir dönemle çalkalanacak ve MİLLİ olmak zorunda kalacak! Bunlar muhalefetin yaşayacakları... Bir de ülkenin yaşayacakları var... Erdoğan seçildiğinde BAŞKANLIK sistemi gelecek! Bölgedeki umudu ANKARA olanlar, ANADOLU'ya eklemlenecek! Başı sıkışan kapımızı çalacak! Türkiye sınırları fiilen bitirecek! Buckingham'ın çizdiği sınırlar kalkacak!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Şırnaklı damatla Ukraynalı gelinin düğününde servet takıldı
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!