Devlet Bahçeli'yi endişelendirecek isim

MHP kongresinde Bahçeli'ye rakip olan Musavat Dervişoğlu "Bu gidişe son vermenin zamanı gelmiştir. Problem kaynağında çözülmelidir" dedi.

Devlet Bahçeli'yi endişelendirecek isim
Devlet Bahçeli'yi endişelendirecek isim
GİRİŞ 15.08.2014 09:59 GÜNCELLEME 15.08.2014 10:18
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış


CHP ve MHP'nin "Çatı Adayı" Ekmeleddin İhsanoğlu'nun seçimi ilk turda kaybetmesi ve İhsanoğlu'na verilen desteğin iki partinin 30 Mart seçimlerindeki toplam oyunun altında kalmasına yönelik tepkiler sürüyor.
 
"PARTİ YÖNETİMİ GERÇEKLERİ GÖRMELİ"
 
Akşam'da yer alan habere göre; CHP'nin ardından MHP'de de parti yönetimine sert eleştiriler geldi. MHP'nin 2012 yılında yapılan son kongresinde Bahçeli'ye karşı aday olan Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Musavat Dervişoğlu, üst üste sergilenen tutarsızlıklar sonucunda MHP'nin etkinlik alanı ve nüfuzunun giderek kaybedildiğini söyledi. Dervişoğlu, "Başta Devlet Bahçeli olmak üzere parti yönetimini, gerçekleri görmeye ve sorumluluklarının gereğini yerine getirmeye çağırıyorum" diyerek, olağanüstü kurultay çağrısı yaptı.
 
"PARTİ NÜFUZ KAYBEDİYOR"
 
Musavat Dervişoğlu'nun eleştirileri şöyle: "Bu yanlış karar ve uygulamalardan sonra Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı seçilmesi hiç kimse tarafından sürpriz bile sayılmamıştır. Referandum ve diğer seçimlerin kaybedilmesinde de benzer garabetler vardır. Asıl üzücü olan sadece seçim kaybetmek değil, üstüste sergilenen tutarsızlıklar yüzünden, MHP'nin etkinlik alanını ve nüfuzunu kaybetmesidir.
 
"GEREĞİNİ YAPIN"
 
Karşı karşıya bulunduğumuz sorunlara çözüm ararken geleneklere zarar verilmesine asla taraftar değilim. MHP'lilerin birbirleriyle tartıştırılmasının hiç kimseye faydası yoktur. Problem kaynağında çözülmelidir."

YORUMLAR 19
  • HalitBinVelit 9 yıl önce Şikayet Et
    Bahçeli MHP.yi CHP.ye vagon yaparak bitirdi.... ....MHP eski şaşalığını tamamen kaybetti..Bahçelinin derhal bırakması lazımki Tüm Ülkücüler, tekrar Tek Bayrak Tek Vatan, tek Millet altında toplansın?.
    Cevapla
  • yahya kısa 9 yıl önce Şikayet Et
    KONUŞMASINI BİLE BİLMİYOR. MHP LİKTEN Soğuttu yemin ederim.gitmesi %100 gerek partiyi düşünüyorsa. yoksa ailemden 4 kişinin oyuınu ALAMAZ....
    Cevapla
  • Recep Kalaycı 9 yıl önce Şikayet Et
    ÜMİTSİZ KONGRE. MHP'de kazan kaynamaya başlamış anlaşılan ama bence yine tek adayla kongre yapılır. Çünkü aday çıkacakmış gibi konuşan Musavat Dervişoğlu ya susturulur yada partiden ihraç edilir. Geçen kongrelerde Bahçeli hep böyle yaptı. Yine olacağı aynı şey. Çünkü Mafyavari bir düzenle kongre yapılıyor MHP'de
    Cevapla
  • celal okur 9 yıl önce Şikayet Et
    Yahu,yüklenmeyin Devletlu Devlet'e!. yaşı ilerliyor ve böyle çıkışları yaptığında da şekeri falan yükselmiş olabilir,püskevit ini yemediği zaman da yükseliyor anlaşılan!
    Cevapla
  • Haydar Kolcu 9 yıl önce Şikayet Et
    AKLIMA GELDİ ARAKADAŞLAR BİR VURAL VARDI İKİ AYDIR HİÇ SESİNİ DUYMADIM GÖREN DUYAN VAR'MI GAZETEYE KAYIP İLANI VERECEĞİM.?. Bu uzun adam var'ya bunun yüzün'den herkes piyasadan çekiliyor.Vuraldan 2 aydır haber yok eğer diyorum.UZUN ADAM KAYBETMİŞ OLSAYDI ALLAH GÖSTERMESİN.her akşam kanal kanal dolaşı geyik muhabbeti yapadı yazık oldu adama.?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber