Muharrem İnce asıl hedefini açıkladı

Muharrem İnce, "Ben diyorum ki genel başkanlık sevdam yok. Ben bu ülkeye başbakan olmak istiyorum" dedi.

Muharrem İnce asıl hedefini açıkladı
Muharrem İnce asıl hedefini açıkladı
GİRİŞ 20.08.2014 00:16 GÜNCELLEME 20.08.2014 06:26
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

"Ben arkadaşlarıma horon, halay çektirmek istiyorum. Ben sabaha kadar o partide ışıkların yanık olmasını istiyorum. Ben arkadaşlarımın sokakta boynu bükük gezmesini istemiyorum. Cumhuriyetçilerin, Atatürkçülerin, laiklerin, solcuların, bu ülkenin artık yenilmesini istemiyorum.

Genel başkanlık sevdam yok. Ben bu ülkeye başbakan olmak istiyorum. İddiam çok net. Ben bu haramzadeleri yeneceğim emin olun. Ben bu haramzadeleri devletin tepesinden indireceğim.

‘TÜZÜĞÜ DEĞİŞTİRECEĞİM’

Seçilmem halinde parti tüzüğünü de değiştireceğim. İlk iki seçimde CHP'yi birinci parti yapamazsam giderim. Tüzüğe koyacağız bu maddeyi. Bu Muharrem İnce'nin meydan okuması olmayacak, CHP'nin meydan okuması olacak.

Eğer bugün bu kurultay CHP'nin 950 bin üyesiyle yapılmış olsaydı emin olun ki 800 bin oy almıştım. Üyelerle yapılmış olsaydı yüzde 100 ama kurultay delegeleriyle de yapılınca da sorun olmayacak.”

İnce, il başkanlarının Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na destek açıklamalarıyla ilgili, "Siz il başkanlarının açıklama yapmalarına bakmayın. Bu siyasi partilerde normaldir. Biz de il başkanlığı yaptık. Arkadaşlarımın bunları yapmaları normaldir. Kızmıyorum onlara" dedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 12
  • mermus 9 yıl önce Şikayet Et
    ''İlk iki seçimde CHP'yi birinci parti yapamazsam giderim.''. türkçesi: kemal bunca zamandır genel müdürlük yapıyo bişey demiyonuz, iki seçimde beni genel müdür yapın hevesimi alıyım, havamız olsun.
    Cevapla
  • anadolubeyi 9 yıl önce Şikayet Et
    SAYIN İNCE. İyi bir hatip olabilir ancak tarafsız iyi bir lider olamaz. İyi bir lider, tüm topluma hitap eder, sadece kendi seçmenine değil. Dikkat ederseniz Sayın İnce'nin verdiği mesajlar kendi seçmenine yönelik. O zaman değişikliğe ne gerek var?
    Cevapla
  • murat cg 9 yıl önce Şikayet Et
    Parti Tüzüğü. Parti tüzüklerine; kongrelerde en az 4 adet genel başkan adayının , adaylığını koyması şartı getirilmeli. Aynı şekilde il başkanlarını da üyeler 4 aday arasından seçmeli. Bu arada seçmene seçmen kağıdı gönderilirken parti başkanlarının da kısa öz geçmişi okuduğu okul, çalıştığı yerler vs. gibi şeyler içerikte bulunmalı. Aynı şekilde il başkanları vs. seçilirken de. Adaylar tek tek kimin kimi neden seçeceğini iyi bilmeli.
    Cevapla
  • HASAN SARAC 9 yıl önce Şikayet Et
    başbakan mı ?. Muharremciğim, tamam, 23 nisanda bana bi uğra. Başbakan Ahmet DAVUTOĞLU
    Cevapla
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    valla Türkiye sana kaldıysa yandık ! ama hiç tahmin etmiyorum CHPnin başına geçesin !. kılıçdaroğlu düşerse tüm aleviler oylarını çekerler ! Kemal ayağını sağlam tahtaya basmış !
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti'den İsrail'in alçak paylaşımına sert tepki: Katliam şebekesini rahatsız ediyor
Resmen Türkiye’nin 50 milyar TL’sini çaldılar! Vergi oyununun dev faturası...