Binali Yıldırım neden basın toplantısı yapacak?

Başbakan Başdanışmanı Binali Yıldırım Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde açıklama yapacak.

Binali Yıldırım neden basın toplantısı yapacak?
Binali Yıldırım neden basın toplantısı yapacak?
GİRİŞ 21.08.2014 23:50 GÜNCELLEME 22.08.2014 12:45
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Başdanışmanı Binali Yıldırım’ın saat 11.00’de yapacağı basın toplantısının konusuyla ilgili bilgi verilmedi. Yıldırım'ın, genel başkan adaylığı ilan edilen Ahmet Davutoğlu'na destek açıklaması yapacağı öne sürüldü.

SALONDA YOKTU

Davutoğlu’nun genel başkan adaylığının açıklandığı salonda, adı adaylar arasında geçen bir başka isim Binali Yıldırım’ın bulunmaması dikkat çekti.

"BİNALİ YILDIRIM'IN YAPACAĞI AÇIKLAMA, DESTEK AÇIKLAMASINDAN BAŞKA BİR ŞEY OLMAZ"

Binali Yıldırım'ın bir basın toplantısı düzenleyeceği hatırlatılarak bir destek açıklaması mı olacak yoksa istifa mı, sorusu sorulan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, "Yok hayır. Binali Bey, bu partiyi birlikte kurduğumuz, birlikte ülkemize hizmetler yaptığımız çok kıymetli bir arkadaşımızdır. Onun yapacağı açıklama destek açıklamasından başka bir şey olmaz" dedi.

YORUMLAR 2
  • nergis lalezar 9 yıl önce Şikayet Et
    Binali Yıldırım. Sayın Binali yıldırım ulaştırma bakanlığının aslında ne kadarda önemli bir bakanlık olduğunu gösteren bir bakandı benim gözümde .Yaptığı çalışmalarla yıllarca da kimsenin aklından çıkmayacaktır. Herkese nasip olmaz tarihe adını başarılarıyla yazdırmak ve yad ile anılabilmek. Mütevazi kişiliği ve çalışkanlığıyla herkesin örnek alması gereken kişilerden biri diye düşünüyorum. Öyle koltuk kavgasına girecek bir görüntü vermedi hiç bir zaman.
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Diğerlerinden Bizim Farkımız,,Devler gibi eserler bırakmak için karıncalar gibi çalışmak lazım. Necip Fazıl Kısakürek,. Osmanlıya olan inancımız,,Eğer tadını bilirseniz ekmeği paylaşmak ekmekten daha lezzetlidir. Necip Fazıl Kısakürek,
    Cevapla
DİĞER HABERLER
AK Parti'den İsrail'in alçak paylaşımına sert tepki: Katliam şebekesini rahatsız ediyor
Katil Netanyahu, UCM'ye meydan okudu