Genel Başkan Ahmet Davutoğlu konuştu

Bin 245 delegenin oy kullandığı AK Parti 1'nci Olağanüstü Kongresi'nde AK Parti Genel Başkanı seçilen Ahmet Davutoğlu konuştu.

GİRİŞ 27.08.2014 18:20 GÜNCELLEME 27.08.2014 18:44
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Bin 245 delegenin oy kullandığı AK Parti 1'nci Olağanüstü Kongresi'nde AK Parti Genel Başkanı seçilen Ahmet Davutoğlu teşekkür konuşması yaptı.

İşte Davutoğlu'nun konuşmasından satırbaşları:

SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZA AYRICA TEŞEKKÜR EDİYORUM

"Sayın Cumhurbaşkanım, değerli divan, dava arkadaşlarım hepinizi saygıyla muhabbetle selamlıyorum. Teşekkür ve minnetlerimi bir kez daha ifade etmek istiyorum. Allah bu sorumluluğun gerekeğini yapabilme gücü versin. Sayın Cumhurbaşkanımıza ayrıca teşekkür etmek istiyorum, bana güç vermektedir.

İLK KEZ BÖYLE BİR DEVİR TESLİM YAPILDI

Bugün ve yarın Türk demokrasi tarihinde ilk defa böylesine devir teslim olmadı, hiç bir farklı görüş ve farklı izlenim olmadan tam bir birlik beraberlikte bir devir teslim oldu. AK Parti bugün,  ahlak ve erdem siyasetiyle farkını ortaya koymuştur.

Ayrıca yarın Türk demokrasi tarihinde ilk defa aynı partiden gelen aynı görüşten gelen iki Cumhurbaşkanı arasında devir teslim yapılacak. Sayın Abdullah Gül, yarın halkımız tarafından doğrudan seçilen Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a devir teslimi yapacaktır.

Atatürk ile İnönü aynı partiden olmalarına rağmen devir teslim törenleri bukadar beraberlik içinde sorunsuz gerçekleşmemişti.

2015-2019 ALTIN ÖLÇEĞİNDE DEĞERLİ BİR DÖNEM

2019 yılına kadar altın ölçeğinde değerli bir dönem olacak. Tüm temel sorunlarımızı Anayasa başta olmak üzere 2015-2019 yılları arasında reformlarımızı gerçekleştireceğiz.

BİRLİKTE TER DÖKTÜK

Bugün bir sıcakta yoğun bir terlemeye rağmen yine bizleri terk etmedikleri için teşekkür ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız birlikte terleyip birlikte terlyeceğiz demişti, birlikte ter döktük. "

 

YORUMLAR 5
  • milletin ferdi 9 yıl önce Şikayet Et
    Firat Boyan okuduğunu anlasaydın, bahsedilen sadece devir teslimle ilgili olduğunu anlayabilseydin bu kadar saçmalama zahmetine katlanmamış olurdun. . Atatürk ve İnönü ne kazandırdı ne kaybettirdiği de elbet tartışılabilir ama senin yaptığın gibi propagandadan ibaret sığ resmi tarih bilgisiyle değil, gerçekler üzerinden ve akademik düzeyde, dürüst siyasetçiler ve gerçek tarihçiler tarafından. İşte o zaman doğrusuyla yanlışıyla yaşanılanlar işe yarar.
    Cevapla
  • Firat Boyan 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu ne saçmalık. Atatürk ve İnönü'nün yapamadığını yapmışmış! Bu kadar saçma sapan bir söz duymadım! Mustafa Kemal Atatürk ömrünü 17 cephede yıkık, bitap düşmüş, parçalanmış bir ülkeyi toplamak, Türk milleti esaret altına girmesin diye Allah (c.c)'nin izni yardımıyla harcamış bir insan! Yahu ne yaptınız? ülke mi kurdunuz? cephelerden cephelere mi koştunuz? Kurulu bir düzene geldiniz (ki değiştirmeye çalışıyorsunuz)! bir de kendinizi bu ülkenin kurucusuyla aşık atıyorsunuz! Yeni kurulmuş, savaşlardan çıkmış fakir bir ülkede yapılabilecek en harika reformları yapan Mustafa Kemal Atatürk'e dil uzatmak hiç birinizin harcı değil! Bu gün orta doğu gibi değilsek, Allah (c.c)'nin izni yardımıyla Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde verilen mücadeler ve temeli ve harcı sağlam atılan devlet yapısı sayesindedir! Bu gün Türkiye'ye bir şey olsa, hiç biriniz yeni bir ülke kuramazsınız!
    Cevapla
  • olcay çelik 9 yıl önce Şikayet Et
    müslümanlar. 28 subat surecini yapanların nimetini yemek 28 subat surecinde yapilanlari bertaraf etmekten geçer. O gunleri yasayan hicbir musluman yapilan zulüm ve eziyetleri gormezden gelemez/gelmemistir. Ancak o zulum dedigimiz kararlarin tersine donecek surecn hesapsiz birakildigini dusinmuyorum. 28 subatin bir magduru vardir birde magruru. Gercekten bunu iyi ayirt etmek gerekir. 28 subat muslumanlarin iktidara surgun edilip muslumanliklarinin musluman eliyle el değiştittirildiği onemli bir süreçtir. ..
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    ,Şahit olunuz Recep Tayyip Erdoğan Uzun Adam,ın zaferi Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi,nin ve Yavuz Sult,an Selim Hanın Ruhuna Okunmuş Fatihadır!!!. Şimdi Osmanlı,Recep Tayyip Erdoğan,ı anlamak her şeyi anlamak olacaktır,Osmanlı Cihan Devleti ve Devlet-i Aliyye-i Osmâniyye YEDİ DENİZ ÜÇ KITA sana muhtaç sana susuz, sana hasret, Sen Yeni TÜRKİYE,Yİ RECEP TAYYİP ERDOĞANSIZ Müslümanları Halifesiz Sahipsiz bırakma Allah,ım!!!
    Cevapla
  • kamil fethullahoglu 9 yıl önce Şikayet Et
    Haftanın Gündemi. Muhalefete malzeme çıktı : 1388 oyun 1382 si. 6 oy kaybı var. Muhalefet bayram yapacak. Hizmete devam.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Galatasaray, Adana'da ikinci yarı açıldı! Son sözü Icardi söyledi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır