AK Parti kongresinin en çarpıcı detayı

AK Parti'nin çiçeği burnundaki genel başkanı Ahmet Davutoğlu'nun dünkü konuşmasında prompter kullanmaması dikkatlerden kaçmadı

AK Parti kongresinin en çarpıcı detayı
AK Parti kongresinin en çarpıcı detayı
GİRİŞ 28.08.2014 07:39 GÜNCELLEME 28.08.2014 08:17
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

AK Parti Genel Başkanı ve Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun kongre performansı tartışmalara neden oldu. Kimileri Davutoğlu'nu oldukça başarılı bulurken, kimileri de Hoca'nın kürsü performansıyla Recep Tayyip Erdoğan'ın bir hayli gerisinde kaldığını iddia etti.

PROMPTER KULLANMADI

Davutoğlu 1 saati geçen konuşmasında Erdoğan'ın aksine prompter yani konuşmanın yer aldığı herhangi bir ekran kullanmadı. 

YORUMLAR 9
  • osman ünlü 9 yıl önce Şikayet Et
    bizler nesli temiz insanlarız.. Bizler nesli temiz insanlarız.geçmişimizden her zaman hesap vereceğimizi biliriz.buna göre geleceğimize yön veririz.Bir Hindistan alimi osmanlı için derki aslandan keçi doğmaz aslandan aslan doğar.inancımız pektir.gözümüz pektir.
    Cevapla
  • Fikri güler 9 yıl önce Şikayet Et
    KISACA....... süleyman davutoğlu on numara adam.......... her zaman anınızdayız güzel insanlar.........
    Cevapla
  • Mustafa YILMAZ 9 yıl önce Şikayet Et
    her yiğidin yoğurt yiyişi başkadır demiştir atalarımız... her kişiyi kendi şahsiyetinde değerlendirmeli.. Sayın Davutoğlu cahil biri değil,hocalıkta yapmış üniversitelerde..tabii ki hitabet edecek kadar da entelektüel ve bilgili,kelime dağarcığı dolu...taş yerinde ağırdır.. Ak Partide her kişinin ağırlığı vardır,ak partili demek düşünen,sorgulayan,araştıran vizyonu olan,yenilikçi ve insancıldır..bakın hiç bir ak partili kırıp dökmez,milletin malına zarar vermez..İnsana saygılıdır,din,dil ırk ayrımı yapmaz!ve ak parti gelecek seçimde %55leri bulacaktır ki bu barış sürecinin getireceği memnuniyet ve huzurun etkisidir..yani ak partinin oylarının artması kişilerden ziyade güttüğü siyasetle ilgili..İnsan odaklı,insana değer veren siyaset olduğundandır..düşünen,gören kişilerin ak partiye oy vermesi kaçınılmazdır.. bu ülkeyi seven ve gelişmesini,güçlenmesini isteyen her insanın yapacağı gibi..
    Cevapla
  • Harun Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    zehir gibi zeka. Herhalde Türkiye Cumhuriyetnin gördüğü en zeki başbakan. Allah yolunu açık etsin. Bir Tayyip Erdogan zaten olamaz ama başbalanlık görevinin hakkını vereceğinden eminiz.
    Cevapla
  • Asabi Adam 9 yıl önce Şikayet Et
    madem erdoğanda davutoğlunu tercih etmiş.. . davutoğlu sevgisi erdoğan sevgisidir.. aynı yöne bakan bu mübareklerin ayakları sağlam basar inşallah.. davutoğlunu dinledim.. maşallah erdoğanı aratmadı.. demekki neymiş davamız büyük bir okyanus, ve insanlık yöneldikçe çoşkun pınarlar fışkırır bünyesinde..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şırnaklı damatla Ukraynalı gelinin düğününde servet takıldı
Kamikaze İHA DELİ ihracat hedefine ilerliyor