Erdoğan konuşmasında sadece onun ismini andı

Erdoğan, kongredeki konuşmasında Başbakan adayı Ahmet Davutoğlu'nun dışında hükümetten sadece bir ismi andı.

Erdoğan konuşmasında sadece onun ismini andı
Erdoğan konuşmasında sadece onun ismini andı
GİRİŞ 28.08.2014 09:57 GÜNCELLEME 28.08.2014 10:03
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı seçilen Başbakan Recep Erdoğan, Çankaya Köşkü’ne çıkmadan önce Ak Parti Olağanüstü Kongresi’nde, bir veda konuşması yaptı. "13 yıldır gururla taşıdığım Ak Parti'nin genel başkanlık vazifesini artık sizlere teslim ediyorum. Yarın da bu dava sancağı asla düşmeyecek" diyen Erdoğan, Ak Parti'de kendisinden sonraki döneme ilişkin uyarılarda da bulundu. Erdoğan övgüyle söz ettiği genel başkan ve başbakan adayı Ahmet Davutoğlu'nun "emanetçi" olmadığını söyledi.

ERDOĞAN SADECE DAVUTOĞLU VE BABACAN'I ANDI

Konuşması boyunca Erdoğan halefi ilan ettiği Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu dışında bir tek hükümet üyesinin adını ağzına aldı. O da Başbakan Yardımcısı Ali Babacan oldu. Ahmet Davutoğlu'nun Başbakan olacağı yeni hükümette ekonominin başına kimin geçeceği merak edilirken Erdoğan'ın bu sözleri Babacan'ın ekonominin dümeninde kalacağına dair bir işaret olarak algılandı.

YORUMLAR 3
  • Ufuk 9 yıl önce Şikayet Et
    Doğru Tespit. Gülen cemaati .... belirleyici....
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Budur cihanda en beğendiğim meslek; sözün ödün olsun hakikat olsun tek. Mehmet Akif Ersoy.. Gönlüm uçmak dilerken semavi ülkelere, ayağım takılıyor yerdeki gölgelere. Eğer tadını bilirseniz ekmeği paylaşmak ekmekten daha lezzetlidir. Necip Fazıl Kısakürek.
    Cevapla
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    bir AKpartili olarak Babacanın görevinde kalması taraftarıyım !. gerçi Davudoğlunun bileceği şeydir ama ben böyle düşünüyorum !
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti
Kamikaze İHA DELİ ihracat hedefine ilerliyor