Canikli en önemli hedefini açıkladı

Gümrük ve Ticaret Bakanı Canikli, gümrüklerdeki kayıp kaçağın ve kaçakların minimize edilmesinin en önemli hedefi olduğunu söyledi.

Canikli en önemli hedefini açıkladı
Canikli en önemli hedefini açıkladı
GİRİŞ 31.08.2014 13:46 GÜNCELLEME 31.08.2014 13:48
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, en önemli hedeflerinin, gümrüklerdeki kayıp kaçağın ve kaçakların minimize edilmesi olduğunu belirterek, "Bu alandaki kayıp ve kaçak bilimin, tekniğin, aklın getirdiği bütün yöntemler kararlı bir şekilde kullanılarak minimize edilmeye çalışılacaktır" dedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • bahadır 9 yıl önce Şikayet Et
    diyorsunuz ama. 100 200 dolarlık malzemeler koca konteynerlerden daha fazla inceleniyor.postahane veya dhl veya ups de herşey kılı kırk yarılıyor ama maşaallah limanlarda ne oluyorsa oluyor.
    Cevapla
  • CENGAVER 9 yıl önce Şikayet Et
    MAALESEF TÜRKİYE GÜMRÜKLERİ OTOMASYON YÖNÜNDEN ÇOK GERİ VE YETERSİZ !. Sayın Bakanım bir an önce Gümrüklerdeki Patlama noktasına gelmiş sorunlara bir el atın ve çözün lütfen, Rotasyon, Yetersiz ve Çok kötü Otomasyon, Bilgisayar Proğramları, Kötü çalışma koşulları, Çok kötü duruma getirilmiş olan MALİ VE ÖZLÜ HAKLAR vs vs Kurum can çekişiyor... Merkeze adam gibi düzgün insanları atayın
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Alman polisinden Filistin destekçilerine insanlık dışı müdahale!
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak