Davutoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na: Aklı dar

Davutoğlu, Rize'de kendisiyle Erdoğan'ın arasında görüş ayrılığı olduğunu ileri süren Kılıçadaroğlu'nu sert sözlerle eleştirdi.

GİRİŞ 20.12.2014 15:28 GÜNCELLEME 20.12.2014 15:29
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

AK Parti'nin Rize il kongresinde konuşan Başbakan Ahmet Davutoğlu önemli açıklamalarda bulundu.

Davutoğlu: ''Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı devirmek için her yolu denediler. Bizim başımızı öne eğdiremediler. Bir daha kardeşlerimizin başını öne eğdirecek hiçbir zulme izin vermeyeceğiz.

CUMHURBAŞKANIYLA ARAMIZA FİTNE SOKMAYA ÇALIŞTILAR

AK Parti'nin içinde bir huzursuzluk çıkar mı diye beklediler. 3 ay geçti aradan ama tek kırıcı söz bile söylenmedi.

Sayın Kılıçdaroğlu o dar aklıyla, o küçük hesaplarıyla bütçe görüşmelerinde Sayın Cumhurbaşkanımızla benim arama fitne sokmaya çalıştı. Bizim Sayın Cumhurbaşkanımızla ilişkimiz, dava arkadaşlığımız siyasetle başlamadı. Ölümle bile bitmez. Bu kardeşlik davasıdır...

DAHA ŞİŞLİ'Yİ İDARE EDEMİYORSUNUZ!

CHP önce kendi evini düzene soksun. Birbirlerine tehdit yağdırıyorlar. Kılıçdaroğlu’na değil 4 yıl 4 dakika bile bu ülke emanet edilmez.Düşünün, Şişli'de yaşananlardan sonra 4 dakika bu ülke yönetiminde bulunsalar, birbirlerini tehdit ederler, birbirlerinin koltuklarına göz dikerler, birbirleriyle mücadele etmekten milletin yüzüne bakamazlar. Daha siz Şişli'yi bile idare edemiyorsunuz."

KİRLİ İTTİFAKLAR YAPIYORLAR

Türkiye’yi nasıl idare edeceksiniz. Gerçekten CHP son dönemde kendi için yaşadığı çalkantıyla siyaset dersi oluşturuyor. 2015'e doğru giderken tekrar kirli ittifaklar yapmaya çalışıyorlar. Hepsi biraraya gelse bir AK Parti etmezler. 

HER KUMPASIN HESABI SORULACAK

AB'nin, İstanbul merkezli "paralel yapı" operasyonuna ilişkin pazar günü hemen açıklama yaptığını, ama başka bir konu olsa karar alma süreçlerinin haftalarca sürebileceğini belirterek, "Konuyu saptırarak, sanki basına dönük bir operasyon yapılıyormuş gibi bunu dünyaya şikayet edenler ve bu şikayet üzerinden Türkiye'yi dışarda mahkum etmek isteyenler bilsinler ki Türkiye her açıdan özgürlükler ülkesidir, demokratik özgürlüklerin korunduğu bir ülke olmaya devam edecektir." Türkiye'ye kurulan her kumpasın hesabı sorulacaktır.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 3
  • milletin ferdi 9 yıl önce Şikayet Et
    Davutoğlu gibi bir strateji ustasını kukla görmek, kesinlikle Davutoğlu’nu küçültemez, ancak bu saçma iddia sahibinin Davutoğlu’nu değerlendirebilecek kapasitesinden ne kadar uzak olduğuna delalet eder.
    Cevapla
  • aklı dar 9 yıl önce Şikayet Et
    onun darda olsa bır aklı var kukla degıl en azından
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Şu dünyada kimsenin bulamadığı huzuru arayacak değiliz. Kalkar abdest alır, huzurda eğiliriz. Necip Fazıl Kısakürek !
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Lokanta ve kafelerde yeni dönem! KDV oranları yükseltildi
Borsa İstanbul'dan tarihi zirve! Rekor üstüne rekor kırıldı