Davutoğlu'nun 12 kişilik A Takımı

Beşir Atalay'ın başkanlığındaki 12 kişilik ekip il il seçmen raporu hazırlayacak. Ekip Başbakan'a her hafta bir rapor sunacak.

Davutoğlu'nun 12 kişilik A Takımı
Davutoğlu'nun 12 kişilik A Takımı
GİRİŞ 05.01.2015 09:07 GÜNCELLEME 05.01.2015 09:08
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

AK Parti, yeni yılla birlikte seçim çalışmalarına hız verdi. Genel Başkan Yardımcısı Beşir Atalay başkanlığındaki 12 kişilik ekip, seçim stratejisi için mesaiye başladı. Tek tek illerin fotoğrafı çekilecek, Davutoğlu'na her hafta rapor sunulacak. Şubat ayında il kongrelerinin tamamlanmasının ardından mart ayında Meclis'in tatile girmesiyle birlikte Başbakan Ahmet Davutoğlu, meydanlara inecek.

AK PARTİ'DEN YENİ TAKTİKLER

AK Parti'nin zayıf olduğu illerde seçmenin gönlünü kazanabilmek için yeni taktikler denenecek. Muhalefet partilerinin seçim çalışmaları da AK Parti strateji ekibinin kapsama alanında olacak. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve HDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın yapacağı mitingler izlenecek, muhalefet liderlerinin meydanlardaki nabzı tutulacak.

DAVUTOĞLU'NA TAKTİK VERECEKLER

Strateji ekibi, Başbakan Davutoğlu'na "mitingde şu konulara yer veriyorsunuz onun dozunu biraz artıralım, şunu biraz artıralım. Şu konulara yeniden etkili şekilde değinelim" gibi taktikler verecek.

DAVUTOĞLU'NA HER HAFTA RAPOR 

Seçim kampanyasında aksayan yönler de yine an be an Davutoğlu'na her hafta rapor halinde sunulacak. Yine strateji ekibi seçim şarkılarının vatandaş üzerinde etkisini not edecek. İlçe ve belde kongrelerini tamamlayan AK Parti şubat ayında ise il kongrelerini tamamlayacak. Meclis'in ise mart başında seçim için tatile girmesi bekleniyor. Mart ayından itibaren havaların da ısınmasıyla Başbakan Ahmet Davutoğlu meydanlara inecek. 81 ile gitmeyi hedefleyen Davutoğlu, öncelikli olarak yeni anayasa için vatandaştan oy isteyecek.

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 8
  • Abdullah 9 yıl önce Şikayet Et
    Davutoğlu'nun ilk yapması gereken "Erdoğan gibi konuşma" eğitimi almak. Bilgisi fevkalade ama halk Erdoğan'ın üslubunu özlüyor.
    Cevapla
  • cihangir 9 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim bu HAYIRLI kullarına yardım et onlara doğruları ilham eyle düşmanlarına fasıklara kafirlere münafıklara fırsat güç ve aman verme amin
    Cevapla
  • Yüksel 9 yıl önce Şikayet Et
    Akpartiye ASGARİ ÜCRETLİYE takındığı tavırdan dolayı oy vermeyeceğim. İlk defa Akpartiye oy vermeme kararı aldım ve kesin kes uygulayacağım. 2002 yılında Asgari Ücretli 20 Gram altın alırken, şimdi 5 Gram altın alabiliyor. hayat pahalılığı diz boyu, fakirlik şahane. Toki denen bir kuruluş çıkardılar. ne evimizi alabildik ne de barkımızı.
    Cevapla
  • Abdullah 9 yıl önce Şikayet Et
    Biz de inandık. :D
    Cevapla
  • erzurum 9 yıl önce Şikayet Et
    bu altın ne zaman 200 lira oldu
    Cevapla
  • ŞakirCan 9 yıl önce Şikayet Et
    Yüksel Elini Vicdanına Koyup CEP Telefonun Markasını Yazsaydın!
    Cevapla
  • ramazan şahin 9 yıl önce Şikayet Et
    yürek ister yayınlayamasınız
    Cevapla
  • ramazan şahin 9 yıl önce Şikayet Et
    gerisi nerde
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
 ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Eadeh'tan F-16 açıklaması
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim