Perinçek Şam’da Beşar Esed ile görüştü

Suriye’de temaslarına devam eden Vatan Partisi Genel Başkanı Perinçek ve beraberindeki heyet, Suriye Cumhurbaşkanı Beşar Esed ile görüştü.

GİRİŞ 03.03.2015 18:20 GÜNCELLEME 03.03.2015 18:22
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

1 saat 45 dakika gerçekleşen görüşmenin ardından Esed, Türkiye Heyeti’ni kapıya kadar uğurladı. Tam bir görüş birliğinin sağlandığı belirtilen görüşmede güvenlik, ekonomik, sosyal ve kültürel alanda ortak çalışma kararı alındı.

“Türkiye’nin bölünmesi Suriye’nin bölünmesidir. Suriye’nin bölünmesi ise Türkiye’nin bölünmesi” diyen Esed, “Son zamanlarda sadece Türkiye’nin baş düşman olduğu izlenimi yaratıldı. Bu algı açısından sizin ziyaretiniz çok önemli oldu. Bölgenin geleceğini Türkler ve Suriyeliler olarak ortak belirlememiz bizi çok mutlu eder” dedi.

Doğu Perinçek, Esma Esed’in bugün çağdaş kadını temsil ettiğini savunarak Beşar Esed’e ve Esma Esed’e saygılarını sunduğunu da ifade etti.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 22
  • Murat BÖÇKÜN 9 yıl önce Şikayet Et
    ahahahahahahahah :) yahu bu abdullatif şener şimdi de bu perinçeke mi yapışmış.. Hey Allahım yarabbim..
    Cevapla
  • ahmet 9 yıl önce Şikayet Et
    Bunları ülkeye sokmaycaksın .
    Cevapla
  • necmi ok 9 yıl önce Şikayet Et
    Eğer bir işin içinde perinçek varsa zaten o iş baştan yanlış bir iştir.Hele bir de latif şener varsa katmerli yanlıştır.2 yanlış bir doğru etmez.bunların hücreleri de yanlış.Ayrıca bunlar oraya hangi sıfatla gittiler..Vatan satan partisi mi.Tam da uygun bunlara...Mümkünse dönmesinler ordan.Hatta almayalım içeri onları:))
    Cevapla
  • Musa 9 yıl önce Şikayet Et
    Çağdaş kadın olma kriteri Esma Esad'a göre tanımlanacaksa tanım şu: İngiliz okullarından mezun , müstemleke ve uşak olmayı kabul etmiş , vücut hatlarını gösterecek şekilde giyinen , kesinlikle başını ötmeyen , cehenneme gitmek için çok iyi bir aday adayı kadın profili.
    Cevapla
  • mehmet 9 yıl önce Şikayet Et
    bizdenmiş gibi görünüp başkaları ile iş tutanlar yarın ahirette kimlerle iş tutmuşlarsa onlarla haşrolunurlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak
Kamikaze İHA DELİ ihracat hedefine ilerliyor