Türker, MHP Genel Başkanlığına aday oldu

MHP 21. Dönem Yozgat Milletvekili Mesut Türker, MHP Genel Başkanlığına adaylığını açıkladı.

Türker, MHP Genel Başkanlığına aday oldu
Türker, MHP Genel Başkanlığına aday oldu
GİRİŞ 07.03.2015 15:12 GÜNCELLEME 07.03.2015 15:12
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Türker, düzenlediği basın toplantısında, artık siyasi partilerin tek kişilik müesseselere dönüştüğünü, liderliğin otoriter ve despotik bir şekilde uygulandığını ve parti içi demokrasinin kalmadığını öne sürdü.

Liyakatin, genel başkanın önünde el pençe divan durmak, ona biat etmekle belirlendiğini ileri süren Türker, körü körüne itaate ve köleleştiren zihniyete başkaldırdığını söyledi.

7 Haziran'da genel seçimlerin yapılacağını hatırlatan Türker, "Milletin, Türkiye'nin bu kötü gidişatına tahammülü kalmadı" ifadesini kullandı.

Türker, bu nedenle 21 Mart'ta Ankara'da gerçekleştirilecek MHP 11. Olağan Genel Kurulu'nda, genel başkan adayı olmaya karar verdiğini bildirdi.

Sadece genel başkanlığına değil başbakanlığa talip olduğunu ifade eden Türker, "El ele gönül gönüle verelim, iktidara yürümeyelim, koşalım. 21 Mart'ta biz bu makus tarihi yenebiliriz. Bu görev kutsal. Türk milletinin kaderini değiştirebiliriz. Bu mesele artık benim meselem değil Türk milletinin birliği, dirliği ve geleceği meselesidir" diye konuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 11
  • vatansever 9 yıl önce Şikayet Et
    beyefendi sen o koltuğa layık olacak ne iş yaptın.hangi hizmetlerde bulundun.o koltuğu doldurmak göründüğü gibi kolaymı zannediyorsun.o koltuk varya vatan ve bayrak sevgisi adına solculara payanda olup iktidara geldi .kurdu kuzu yaptı.meclisin ortasında canlı yayında vekilinin başındaki örtüyü paçavra gibi çıkarıp attırdı .rahşanın hakaretlerine amin dedi.solun lideri ne iteatte kusur etmedi merhumu 3 yıl bezledi hatta mamasını bile dakika aksatmadan yedirdi .şimdide diğer solcuların kankası taşeronu olmuş onların gölgesinde soluklanıyor.bunu yapabilecek kapasiteye sahipsen bu pakişmiş kardeşliği devam ettirebilirsen şansın var.
    Cevapla
  • ben cumhurum 9 yıl önce Şikayet Et
    caninami susadin adam mhp kabul etse bile baronlar kabul etmezzzzz
    Cevapla
  • Değişim şart! 9 yıl önce Şikayet Et
    Mevcut Lider teveccüh görmüyor; parti ismi ile yürüyor. Kim gelirse gelsin, mevcut yönetimden daha başarılı olur; hatta eminim ilk adımda,Türkiye'de ikinci parti olur...
    Cevapla
  • herkese 9 yıl önce Şikayet Et
    UMARIM mhp nin başına gerçek bir milliyetçi geçer, bahçeli gibi sahte milliyetçiler geçmez ! !
    Cevapla
  • Sinan 9 yıl önce Şikayet Et
    Dayak atarlar , hiç bulaşma bu işe.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu'na cevap: Tükenmiş olan siyasi geleceklerine umut olmak niyetinde değiliz
Ebediyete uğurlanmak üzere memleketine gönderildi: Anadolu irfanının temsilcisiydi