Haluk Koç: Seyreyleyin gümbürtüyü

CHP'li Haluk Koç vatandaşlara seçim vaatlerinden bahsederken seçim anketlerinden de bahsetti.

Haluk Koç: Seyreyleyin gümbürtüyü
Haluk Koç: Seyreyleyin gümbürtüyü
GİRİŞ 17.04.2015 11:11 GÜNCELLEME 17.04.2015 11:11
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç, "Tüm anketler ortaya koyuyor, biz de gittiğimiz, gezdiğimiz yerlerde görüyoruz: Bu iktidar artık gidiyor, seyreyleyin gümbürtüyü" değerlendirmesini yaptı.

CHP Basın Birimi'nden yapılan açıklamada, Koç'un seçim çalışmaları kapsamında ilçe gezilerini sürdürdüğü belirtildi.

Kazan, Kızılcahamam ve Çamlıdere ilçelerinde vatandaşlarla buluşan Koç'un, CHP'nin somut seçim vaatlerini anlattığı ifade edildi.

Seçime yaklaşık 50 günlük bir süre kaldığını aktaran Koç, şu açıklamaları yaptı:

"Biz bu kampanyamızı hiç kimse ile kavga etmeden götüreceğiz. Tamamen her kesime ne vereceğimizi anlatacağız. Çünkü biz bunlarla ilgiliyiz. Modern kölelik olan taşeronu bitireceğiz, asgari ücret üzerindeki vergi yükünü kaldıracağız, çiftçiye üretimde kullandığı mazotu iki liraya vereceğiz, asgari ücreti bin 500 TL'ye yükselteceğiz. Kredi kartları üzerindeki temerrüt faizi kıskacını kaldıracağız, kartın borcunu da 5 yıllık süreye yayacağız. Emekliye de hem intibak hem de Ramazan ve Kurban bayramlarında iki ikramiye maaş vereceğiz. Askeri olan aileye 300, 65 yaş üstüne ilave 240, engelliye 400 lira yaşam desteği vereceğiz."

Seçmenlerden oylarına sahip çıkmasını da isteyen Koç, "Tüm anketler ortaya koyuyor, biz de gittiğimiz, gezdiğimiz yerlerde görüyoruz: Bu iktidar artık gidiyor, seyreyleyin gümbürtüyü" tespitinde bulundu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 8
  • bak sen! 9 yıl önce Şikayet Et
    o gümbürtü sizden çıkacak 8 haziranda hala safa yatın siz.kendi kendinize iktidarcılık oynayın gönlünüzü eğlendirin azcık garibanlar!..
    Cevapla
  • mustafa 9 yıl önce Şikayet Et
    Dogru bu iktidar gidecek yeni akp iktidari gelecek
    Cevapla
  • Haydar 9 yıl önce Şikayet Et
    Haluk bey, diğerlerini boş geç...Yeni Rakı çok pahalı değil mi?
    Cevapla
  • komik 9 yıl önce Şikayet Et
    kılıçdaroğlu :D demişti belediye başkanı olursam fakir lere 600 lira maaş vericem diye :))Usta da cvp verdi senin izmir belediyebaşkanın fakir lere aylık 600 lire versinde görelim :)))laf var icraat yok zaten kaybedeceklerini biliyolar kesenin ağzını açmışlar
    Cevapla
  • KRAL 9 yıl önce Şikayet Et
    Sizin gibi despot,faşist,diktatör anlayışına sahip zihniyet geleceğine bunlar kalsın bu ülke ve millet için daha yararlı olur.Bu milletin değerlerine düşman,geçmişine yani tarihine düşman olan bir anlayıştan hayır gelir mi? Gelmez. Sizden bu millet ve ülkeyi Allah korusun.Siz sadece yıkar ve kırarsınız. gezi zekalı beyinsel düşünenleri gördük ve o hainleri cici yaptınız.Bir de iktidar olacaklarmış haydi oradan. Başka kapıya!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!