Demirtaş: Allah korudu diyorum

HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş, Mersin'de düzenlediği mitingde Adana ve Mersin'deki HDP binalarına yapılan saldırı ile ilgili konuştu.

Demirtaş: Allah korudu diyorum
Demirtaş: Allah korudu diyorum
GİRİŞ 18.05.2015 18:31 GÜNCELLEME 18.05.2015 18:31
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Selahattin Demirtaş, bugün Adana ve Mersin il teşkilatlarına yönelik bombalı saldırıyı bir kez daha kınadı.

Seçim kampanyalarına başlamadan, alanlara çıkmadan bu tür tehlikelere dikkat çektiklerini hatırlatan Demirtaş, "Bugüne kadar partimize dönük 66 yerde çirkince saldırılar yapıldı. Ağrı Diyadin'de de bu ülkenin çocuklarını, askerlerini...Her biri bizim kardeşimiz. Arasında Mersinli, Karadenizli, Trakyalı, Ardahanlı, Konyalı var. Her birini ölümü sürdüler. Mümkünse Türkiye'nin her bölgesini cenaze göndermek istediler. Orada amaçladıkları şey büyük bir şiddet ortamı yaratarak HDP'nin çalışmalarını önünü kesmekti.  Öylesine zaman ve öylesini yerler seçilmiş ki adaylarımızın ve parti üst düzey yöneticilerimizin cenazelerini çıkarmak istediler oradan. Bugünkü saldırılar büyük bir katliam girişimiydi. Çünkü her sabah il teşkilatlarımızda seçim koordinasyon toplantıları var. Bütün adaylarımız ve parti üst düzey yöneticilerimiz o saatte o odalarda toplantı yapıyorlar. Allah korudu diyorum. Allah izin vermeyince olmuyor. Allah korudu ve Adana ve Mersin'den çok sayıda cenaze çıkmadı. Hedefleri buydu. Yani Kürdü Türke, Türkü Kürde düşman etmek" dedi. 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 8
  • muşlu 8 yıl önce Şikayet Et
    sırf acıtasyon kendi kendinize düşüyosunuz bu oyunları çok gördük seçimlerden sonrada halkımızı korkuttunuz bize oy verecekleri listeden çıkardınız sandığı değiştirdiniz diye yaygaralar çıkaracaksınız ama hiç havalara girmeyin busefer meclise G İ R E M E Y E C E K S İ N İ Z*
    Cevapla
  • isimsiz kahraman 8 yıl önce Şikayet Et
    insan oglu berzah aleminde rabbine soz vermistir ALLAHIN Kanunlarina ve emirlerine itaad edecegim diye,ama siz chp mhp yahudilerin kanunlarina itaad ediyorsunuz rabbinize verdiginiz sozu tutmuyorsunuz millete verdiginiz sozu hic tutmazsiniz,AKLI SELiM MUSLUMAN BUNU iYi DUSUNMESiLAZIM Biz kufrun karsisinda kim gucluyse onu desdekleriz,chp hdp bir kufrun temsilcisidir,uyanik bir musluman bunu bilmelidir vebali vardir.
    Cevapla
  • berlinli 8 yıl önce Şikayet Et
    66 saldiri var 1 tane ölu yok ... siz 1 tane kobani saldiri yapiyorsunuu 50 kisi öliyor... ne is ? ... sokaklari moloflara boguyorsunuz mahalle yaniyor, dukkanlar yaniyor ...otobusler yaniyor ... haaa pardon sizinkisi baris ve kardeslik mitingi
    Cevapla
  • Kenan BAYEZİT 8 yıl önce Şikayet Et
    ha ölen olmadıysa bomba işi kesin kendi işinizdir
    Cevapla
  • murat ateş 8 yıl önce Şikayet Et
    Azda demen gerekiyordu. dilin mi sürçtü demirtaş ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır