Davutoğlu: Kürtlerin baraj sorunu yok...

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Batman'da seçim mitinginde konuştu.

Davutoğlu: Kürtlerin baraj sorunu yok...
Davutoğlu: Kürtlerin baraj sorunu yok...
GİRİŞ 27.05.2015 15:50 GÜNCELLEME 27.05.2015 16:33
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Başbakan Ahmet Davutoğlu, bugün HDP'ye destek verdiğini açıklayan bir gurup aydına sert tepki gösterdi. Davutoğlu ayrıca, 'Kürtlerin baraj sorunu yok, HDP'nin baraj sorunu var' dedi.

Davutoğlu'nun açıklamalarından satırbaşları:

- Ermeni Diasporası da HDP'ye destek çağrısı yaptı. Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim. HDP, CHP, MHP, Ermeni Diasporası, DHKP-C, Paralel Yapı hepsi bir araya gelmiş AK Parti'yi hedef alıyorlar. Çünkü AK Parti barış istiyor. Çünkü AK Parti Kürtçe'yi serbest kıldı. 

"SEÇİM SONUCU NE OLURSA OLSUN TAVİZ VERMEYİZ"

- Seçim sonuçları ne olursa olsun size söz veriyorum hiçbir şekilde çözüm sürecinden taviz vermeyeceğiz. Ama muhatabımız millettir. Şimdi burada çıkıp barajı geçemezsek kan gövdeyi götürür diyenlere sesleniyorum. Nihai karar millete aittir. 

"GÜYA BİR GURUP AYDIN..."

- Güya bir gurup aydın bugün HDP'ye  destek açıklaması yaptı. HDP'ye yapılan saldırılar kaygı vericidir diyorlar. Aydın olmak AK Parti'ye yapılan saldırıyı da kınamayı gerektirmez mi? Şimdi buradan o aydınlara sesleniyorum neden demokrasi'nin olduğu yerde silah olmaz diye açıklama yapmıyorsunuz?

"KÜRTLERİN BARAJ SORUNU YOK"

- Kürtlerin baraj sorunu yok, baraj sorunu HDP'nin. Çünkü Türkleri de Kürtleri de Arapları da temsil eden AK Parti var. Kürtlerin baraj sorunu yok ama HDP'nin baraj sorunu var. Ne barajı biliyor musunuz? korku barajı, terör barajı var.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 32
  • Emekli-İm 8 yıl önce Şikayet Et
    Kürtlerin hakkını savunmak için kürt olmak gerekmez.Senelerce bu ülkede beyaz türkler,diğer türkleri ezip hor görmedi mi?Hala o durumun devam etmesine taraftar değiller mi?Tarih boyunca nice zalimler kendi ırkından olan vatandaşlarını ateşlere atmadı mı?
    Cevapla
  • Yeni 8 yıl önce Şikayet Et
    Cemaat hdp ye oy veriyor deseler inanmazdım ta ki kendilerinden duyuncaya kadar.o hale geldiler ki THY de uzman olup iş yapmayanlar var paralele yapılan operasyonu protesto etmek adına.. Haram kazanmak onlara gam değil!
    Cevapla
  • erpinar 8 yıl önce Şikayet Et
    Şu dertli arkadaşlar! Sakin olun..biz Müslüman Kürtler zerdüştlere oy vermeyiz.
    Cevapla
  • ramazan 8 yıl önce Şikayet Et
    bende kürt oglu kürdüm her şey ortada sonuna kadar akp işaalah allahın izdiyle
    Cevapla
  • Gunhan 8 yıl önce Şikayet Et
    helal
    Cevapla
  • murat 8 yıl önce Şikayet Et
    işte bir belagat Örneği.muktezai hale mutabık çok Şahane bir söz söylemiş başbakanımız Allah razı olsun teşekkür ederiz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas ateşkes anlaşması için "Türkiye ve Rusya'nın garantörlüğünü istiyor" iddiası
Ve ASELSAN onu da bitirdi! Oyun değiştirecek müthiş sistem...