Soylu'dan bozkurt işareti yapanlara sert cevap

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Trabzon'da kendisine bozturt işareti yaparak karşılık veren MHP'lilere sert cevap verdi.

GİRİŞ 04.06.2015 15:56 GÜNCELLEME 04.06.2015 16:40
Bu Habere 104 Yorum Yapılmış

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, "Trabzon'da, Araklı'da milliyetçilik yapmak kolay. Arkadaş, sen burada bana milliyetçilik yapacağına git Diyarbakır'da yap o işareti de delikanlılığını göreyim senin. Hadi Diyarbakır'da eline bir ay yıldızlı bayrak al da bir miting yap Devlet Bahçeli" dedi.

Soylu, partisinin Araklı ilçe merkezindeki Taksi Durağı Meydanı'nda düzenlediği mitingde MHP'li gençlerle yaşadığı olayı anlattı.

"Araklı'da milliyetçilik yapmak kolay" diyen Soylu, MHP'lileri Diyarbakır'da eline bir ayyıldızlı bayrak alıp miting yapmaya çağırdı.

Soylu, "Bazen MHP binalarının önünden geçerken bana işaret yapıyorlar, kendi işaretleri var ya. Ey arkadaşlar, Trabzon'da Araklı'da milliyetçilik yapmak kolay. Arkadaş, sen burada bana milliyetçilik yapacağına git Diyarbakır'da yap o işareti de delikanlılığını göreyim senin. Hadi Diyarbakır'da eline bir ayyıldızlı bayrak al da bir miting yap Devlet Bahçeli. Sana söylüyorum git bakalım Batman'da, Şırnak'ta, Hakkari'de, Van'da, Ağrı'da yap. İzmir'de, Antalya'da, Konya'da yapmak kolay." dedi.

''BİZİM MİLLİTEYÇİLİĞİMİZ NEDİR BİLİYOR MUSUN?''

Milliyetçiliğe kendisinin ve partisinin bakışını da anlatan Soylu, "Bizim milliyetçiliğimiz nedir biliyor musunuz? Bizim milliyetçiliğimiz üretim, medeniyetimizin mirasına sahip çıkma milliyetçiliğidir, Altay tankıdır, Cirit füzesidir, Atak helikopteridir, 18 bin kilometre bölünmüş yol yapmaktır, Türkiye Cumhuriyeti'nin Merkez Bankasını boşaltanlara karşı 130 milyar dolar Merkez Bankamızda döviz rezervi bırakmaktır. Bizim milliyetçiliğimiz kuru laf milliyetçiliği değil bizim milliyetçiliğimiz Hakkari'nin Yüksekova'sında havalimanı yapıp orada ayyıldızlı bayrağı dalgalandırmaktır." şeklinde konuştu.

AK Parti'nin Güneydoğu'dan çekilmesi halinde CHP ve MHP'nin bu bölgede varlık gösteremeyeceğini ifade eden Soylu, AK Parti'nin ülkenin tek bir çakıl taşını kimseye vermeyeceğini dile getirdi.

Soylu, iktidarları döneminde ülkenin kalkındığını, geliştiğini, altyapı, özgüven, ekonomi ve demokrasi açıklarını kapattığını belirterek, istikrarın sürmesi için önümüzdeki genel seçimlerde seçmenlerin AK Parti'ye destek olmasını istedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 104
  • urfalı 8 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun soylu doğru söze ne denir zerdüştler yezidiler hdp'ye verir çünkü kendilerinden ama az da olsa müslüman kürtler niye verir bu hdp denen örgüte anlaşılmaz artık dedikodu iddia da değil ermeniler için üzüldüler vatikana biat ettiler kabe ve islam ile alay ettiler ne kadar kürt düşmanı islam düşmanı varsa hepsiye ittifak halinde bu hdp
    Cevapla
  • yunus karagöz 8 yıl önce Şikayet Et
    fazla değil 2 yıl öncesine kadar doğuda askerlik veya kamuda çalışmamak için ben milliyetçiyim diyenler torpil arıyorlardı
    Cevapla
  • Oğuz 8 yıl önce Şikayet Et
    Evet doğru söylüyorsun, buralarda Türk'üm demek ırkçılık oldu. Türk Bayrağı kışkırtıcılık oldu. Buradaki siyasi baskılar son zamanlarda özgürlük ve tanınan üstün haklardan dolayı normal oldu. Buyur gel pazarda alışveriş yap. Çarşıya eşini, anneni telefonla aramaya çık. kahpece sırtından vurulursun.
    Cevapla
  • mazlum 8 yıl önce Şikayet Et
    sayın soylu ogençler o hareketin daha kıralını diyarbakırın merkezinde polis ordusu eşliğinde değil,hakkaride yüksekovada,şırnakta dağlıcada tek başlarına yapıyorlar.sen ve senin gibilerin çocukları 18 binlira yatırp diskoya koşarlar.o çocuklar ise al bayrağı alır eline hakkarinin,diyarbakırın,şırnak ın dağlarında al bayrağı dalgalandırırlar.o çocuklar orada olmasınlarda sen bırak polis ordusunu amerikan ordusuyla dahi giremezsin.
    Cevapla
  • türk 8 yıl önce Şikayet Et
    hdp ye söyle sen onu bi tane türk bayrağı göremedik mitinglerinde
    Cevapla
  • Yahya 8 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun. Aslan parçası
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de yeni bir George Floyd vakası! Tyson nefessiz kalarak ölmüş
Galatasaray, Adana'da ikinci yarı açıldı! Son sözü Icardi söyledi