MHP'den bir toplu istifa haberi daha

MHP Onikişubat İlçe yönetiminden önemli isimler, 1 Kasım seçimlerindeki başarısız sonuç nedeniyle partilerinden istifa ettiklerini açıkladı.

MHP'den bir toplu istifa haberi daha
MHP'den bir toplu istifa haberi daha
GİRİŞ 19.11.2015 14:14 GÜNCELLEME 19.11.2015 14:14
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Düzenlediği basın toplantısında istifa kararlarını açıklayan Kahramanmaraş MHP Onikişubat İlçe Başkan Yardımcısı Turan Çelebi, "Hepimizin malumu 5 ay içerisinde iki seçim yaşadık. 7 Haziran seçimlerinde MHP olarak Kahramanmaraş'ta 116 bine yakın oy olarak iki milletvekili çıkardık. Görevimizi yapmamızın huzuru içerisinde yıllardır bir vekil çıkarmaya abone olan MHP'nin teşkilat üyeleri olarak aldığımız oy ve iki vekil mutluluğunu maalesef yaşayamadık. 7 Haziran'da seçilen milletvekilinin bu süreçte yaptığı hatalarla birlikte son olarak da, 'Bize oy vermeyenlere hakkımı helal etmiyorum, sadece verenlere teşekkür ediyorum' açıklaması maalesef halkımızda ve seçmenimizde büyük bir infiale ve tepkiye neden olmuştur. Koalisyon hükümetinin kurulamaması sonucunda alınan erken seçim kararıyla Türkiyemiz yeniden bir seçim sathına girmiştir. 1 Kasım seçimlerinin de nasıl sonuçlandığı hepimizin malumudur" dedi.

Çelebi, alınan başarısızlığın sebebi kendileri olmasa dahi hiçbir siyasi kaygı taşımadan ve hiçbir beklenti içerisinde olmadan 11 Kasım tarihi itibariyle ilçe başkanlığına istifa dilekçelerini sunduklarını kaydetti.

YORUMLAR 4
  • xxx 8 yıl önce Şikayet Et
    Sen hep seçmeni kötüle bide utanmadan sećimlerde oy iste.ooo ne ala memleket
    Cevapla
  • kadir 8 yıl önce Şikayet Et
    bu istifa acıklamaları iyidr ses getirir ama adamlar hem istifa ediyor hemde mhp ye hizmet edecez diyorlar ya bi işten istifa edersen o işte çalışmazsın çalışırsanda istifa etmiş olmazzsın göstermelik istifa bir işe yaramaz
    Cevapla
  • usta 8 yıl önce Şikayet Et
    Cetin ..mhp mi basbakan olurduu siz onu ruyanizcda gorursunuz 2001 de 22 banka soy 300 milyar c nide diyorsun tapani dinlese olurdu Bu ulkede herkes kafir deyil Bizim gibi musluman da var ve mhp oy vermez
    Cevapla
  • cetin 8 yıl önce Şikayet Et
    partının tabanını dınlese başkabakan olurdu bu saaten sonra hıc bırşey olmaz haklısınız
    Cevapla
DİĞER HABERLER
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber
İki sektörde akıl almaz rakamlar! Devleti soymuşlar, maliye peşlerine düştü