Davutoğlu konuşurken gözyaşlarını tutamadı

Başbakan Davutoğlu’nun veda konuşması sırasında bazı AK Partililer gözyaşlarını tutamadı.

GİRİŞ 05.05.2016 14:51 GÜNCELLEME 06.05.2016 06:09
Bu Habere 48 Yorum Yapılmış

Başbakan Ahmet Davutoğlu AK Parti MYK sonrası yaptığı açıklamada, 22 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Kongre’de aday olmayacağını açıkladı. 

MYK sonrası konuşan Davutoğlu’nu dinleyenler arasında bulunan eski AK Parti Konya Milletvekili Kerim Özkul’un duygulandığı ve gözyaşlarını tutamadığı anlar kameraya yansıdı. 

YORUMLAR 48
  • Adiga81 7 yıl önce Şikayet Et
    Ahmet Hoca gibi değerli bir insanı harcayan zihniyetle de partiyle de artık işim olmaz. Her ne kadar kendisi kimseye kırgın olmadığını söylese de ben onun arkasından kuyusunu kazıp ipini çekenlere kızgınım. Bu dünya kimseye kalmaz. Ahmet Hoca için belki bu da bir imtihandı. Allah c.c yolunu açık etsin.
    Cevapla
  • Kara Mücahit 7 yıl önce Şikayet Et
    Muhalifet illaki bundan Rant elde etmeye calisacak. Bunlarda karakteri tavranis beklemek ahmaklik olur. Ama bu ahmaklarin yüzünden Hocaya düsman kesilmek, ahmaklikdan da asaga döker bizi. Hocamizi Serefi onuru ile hic kimseye sitem etmeden, helalik isteyerek Veda ediyor. Buna sebep olanlar farkinda degil kibirleri yüzünden ama ahmak olmayanlar biliyor, hepsi Hocanin gölgesinin altinda kaldilar.
    Cevapla
  • Halil 7 yıl önce Şikayet Et
    çift başlılık artık bitsin devlet başkanlığını istiyoruz
    Cevapla
  • Mustafa 7 yıl önce Şikayet Et
    tayyip erdoğan düşmanları davutoğlu'nun yanındalar. çok manidar
    Cevapla
  • HOCA 7 yıl önce Şikayet Et
    Nefsimi ayaklar altına alırım, bir faninin terk etmeyeceği düşünülen her makamı terk ederim ama bu ak kadroların üzülmesine izin vermem' HOCA ulan reis miş reis dediğimiz adam işi bitince arkadaşlarını postalıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den hadsiz paylaşım! Erdoğan'ı hedef aldılar! Türkiye'den çok sert tepki
Şırnaklı damatla Ukraynalı gelinin düğününde servet takıldı