HDP gerçeğini gören tek CHP'li

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bilecik Belediye Meclis Üyesi Erdoğan Yeşil, partisinin son günlerdeki tutumuna tepki gösterdi.

HDP gerçeğini gören tek CHP'li
HDP gerçeğini gören tek CHP'li
GİRİŞ 20.11.2016 16:20 GÜNCELLEME 20.11.2016 18:22
Bu Habere 56 Yorum Yapılmış

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bilecik Belediye Meclis Üyesi Erdoğan Yeşil, “Partimizin HDP ile aynı safta yer alması, destek çıkması, benim için kabul edilemez bir durumdur” dedi.

Yeşil sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhuriyet bu ülkenin değişmez yapı taşlarından olduğu belirtti. Yeşil, “CHP Atatürk’ün ilke, inkılap ve fikirleri ile çağdaş medeniyet yolunda ilerlemesi için kurulmuştur. Bizleri partimize bağlayan ulu önderimiz Atatürk’tür. Lakin günümüzdeki CHP tamamen Atatürk çizgisinden çıkmış ya da çıkarılmıştır. Bugün ülkemizin en büyük sorunu olan PKK terör örgütü bağlantılı Halkların Demokratik Partisi (HDP) ile aynı safta yer alması, destek çıkması, benim için kabul edilemez bir durumdur” ifadelerine yer verdi.

Tanju Özcan da karşı çıktı

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan da, sosyal medya hesabından partisinin Kartal Mitingi'ne katılmama kararı ile ilgili mesajlar paylaştı.

CHP'li Özcan, "HDP'liler ile birlikte aynı mitinge katılma konusunda İstanbul ilçe örgütlerine talimat verilmesini asla içime sindiremedim. Bu yanlış karardan dönülmesini geç kalmış ama doğru bir karar olarak görüyorum" ifadelerini kullandı. Özcan, tweetlerinin devamında, "Bizim terör örgütünün eylemlerini bile kınamaktan aciz olan HDP'liler ile aynı meydan da yerimiz olamaz... Attığımız tweet vesilesi ile gördük...sosyal medya da AK Troller ile bölücü Troller el ele vermişler...Dolmabahçe mutabakatı hala yaşıyor:) Ben yenikapı ruhu, imralı ruhu...dolmabahçe ruhu falan tanımam...Kuvvayi Milliye ruhu bana lazım olan!!! AKPKKTrollerine sesleniyorum;siz beni ve benim gibi Atatürkçü yurtseverleri daha tanımamışsınız. Ben ise sizle ilgili yanılmamışım zavallılar" diye yazdı.

YORUMLAR 56
  • Fehmi 7 yıl önce Şikayet Et
    Chp de demekki akli selim insanlar hala var cumhuriyetciligi yasayan ve yasatan insan olmak ne guzel keske digerleride anlasa biz yeni kapi ruhunu istiyoruz
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Tek adamsin
    Cevapla
  • MilleT 7 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaş o zaman yanlış saf tutmuşun.
    Cevapla
  • blackksea67 7 yıl önce Şikayet Et
    İşte size Atatürk' ün neferi gerçek vatansever ulusalcı CHP' li, adamsın Erdoğan Yeşil..
    Cevapla
  • eskmelih. 7 yıl önce Şikayet Et
    Yeni mi uyandın. anlayın bunlar Atatürk e en büyük hakareti yapıyolar zerre Atatürkçü değiller ben chp nin çok oy aldıği bi mh lede oturuyorum ne olduklarını çok iyi biliyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Lokanta ve kafelerde yeni dönem! KDV oranları yükseltildi
İsrail'den hadsiz paylaşım! Erdoğan'ı hedef aldılar! Türkiye'den çok sert tepki