CHP'den 'tek tip kıyafet' açıklaması

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında FETÖ'cülerin tek tip kıyafet giymesi teklifi ile ilgili açıklamada bulundu.

CHP'den 'tek tip kıyafet' açıklaması
CHP'den 'tek tip kıyafet' açıklaması
GİRİŞ 17.07.2017 14:39 GÜNCELLEME 17.07.2017 14:42
Bu Habere 50 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, FETÖ yargılamalarında tek tip kıyafet önerisinin sorulması üzerine Altay, kimsenin devlete meydan okumaya hakkı, haddi olmadığını söyledi.

Altay, darbe girişiminde bulunmuş, terörist sıfatıyla cezaevinde bulunan birin böyle bir tişört giymesinin, kamu vicdanında olumsuz refleks gördüğüne işaret ederek, ''Devlete zarar getirmeyecek şekilde kimi tedbirler alınır. Teklif geldiğinde bakılır. Temel hak ve özgürlükler, insan hakları önceliktir. Ama devletin bekası, büyük devlet olmanın özelliğini de dikkate alarak yapılacak uygulamalar önümüze geldiğinde bakarız.'' dedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 50
  • Konyalı 6 yıl önce Şikayet Et
    Cehapenin haberlerini görmek istemiyorum, sadece Ak Parti'mizin haberleri olsun lütfen. Bugüne kadar cehapenin dedikleri hicbir zaman mecliste onaylanmadı, bu yüzden onlar sussun. Ak Parti'miz gereken her şeyi mükemmel bir şekilde yapıyor zaten. Ak Parti dışında kimseyi ciddiye almamak lazım. Yaşasın Erdoğan ve vatansever vatandaşları!
    Cevapla
  • ferr 6 yıl önce Şikayet Et
    Yarın başka bi şey derler güven olmaz bunlara
    Cevapla
  • yerli 6 yıl önce Şikayet Et
    yalan soyluyor devletin bekasini hicbir zaman dikkate almadigi gibi buyuk devlet olma yolundada hep engel oluyorlar.. utanmadan yalan soylemek boyle birsey. ben okurken utandim..
    Cevapla
  • ileride 6 yıl önce Şikayet Et
    siz artık halk nezdinde itibarınızı kaybettiniz , bırakın bu sulandırma işlerini, bu millet uyandı artık
    Cevapla
  • İsmail 6 yıl önce Şikayet Et
    "Büyük devlet olmanın özelliğini" de dikkate almamız gerekir demiş CHPli. Biz ABD'den daha büyük değiliz sonuçta. Yani onlar tek tip giydiriyorsa bizim hayli hayli giydirmemiz gerekiyor demek istemiş.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim
Kamikaze İHA DELİ ihracat hedefine ilerliyor