Kılıçdaroğlu'nun konvoyunda kavga

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ankara’daki seçim turunda yaşanan maddi hasarlı kaza sonrasında kavga çıktı.

Kılıçdaroğlu'nun konvoyunda kavga
Kılıçdaroğlu'nun konvoyunda kavga
GİRİŞ 07.06.2011 15:04 GÜNCELLEME 07.06.2011 15:04
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu parti otobüsüyle Ankara turuna çıktı. Sabah saatlerinde seçim çalışmaları çerçevesinde parti genel merkezinden hareket eden Kılıçdaroğlu'na Ankara milletvekili adayları ve partililer eşlik etti. Bahçelievler'den başladığı turuna Emek, Balgat, Dikmen, Yıldız, Birlik Mahallesi’nde devam eden Kılıçdaroğlu, daha sonra Tunalı Hilmi Caddesi üzerinden Mamak'a geçti. CHP'nin güçlü olduğu yerlerden Mamak'ın Tuzluçayır semtinden yaklaşık 10 dakika vatandaşlara hitap etti.

Kılıçdaroğlu'un konvoyunda zaman zaman maddi hasarlı kazalar yaşandı. Kılıçdaroğlu’nu takip etmek için birbiriyle yarışan partililer arasında yaşanan maddi hasarlı kaza sonrasında kavga çıktı.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 7
  • adnanboy 12 yıl önce Şikayet Et
    bunlar var ya.... seçime az bir zaman kala taraftarları birbirine düşer seçimden sonra da yönetim...chp bunlara alışık...
    Cevapla
  • Yusuf Cirit 12 yıl önce Şikayet Et
    bunların birbirinede hayrı yoktur. bunlar elleri boş kalırsa başbakanın konvoyunu ve mitingini maniple ederler.ama başbakanı bulamazlarsa kendi kendilerine kavga ederler.kavga bunların geninde vardır.kurultaylarında kavga ederler.biri birinizden bulun.bize bulaşmayın.
    Cevapla
  • hikmetsezgi 12 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlu konvuyu ve kavga.. sayın Kılıçdaroğlu'nun konvoyundaki kavgayı bize haber olara yansıtan gazeteciye üzüntülerimi bildiriyorum. Yahu kardeşim CHP nin ana mayası kavga ve niza üzerine kurulmuşken sen bunu haber olarak sunuyorsun. Hal bu ki uyumlu ve devlet millet adına uyumlu bir şey olunca bunu bize bildir. CHP için bu haberdir asıl.
    Cevapla
  • yavuz selim 12 yıl önce Şikayet Et
    asıl kavgaya az kaldı. 12 haziran sonrası görün chpnin menfaat kavgalarını.şimdilik bu menfaate ulaşmak hatırına ses çıkarmıyorlr.
    Cevapla
  • murat ocak 12 yıl önce Şikayet Et
    CHP'yi özetliyor. Haber CHP'yi çok iyi özetliyor aslında, aralarındaki ülkü birliği küçük maddi menfaatler karşısında yıkılacak kadar zayıf. Böyle bir parti başarılı olabilir mi?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim
Şırnaklı damatla Ukraynalı gelinin düğününde servet takıldı