CHP'den şikayeti olan '207 40 69'u arasın!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ayten Kayalıoğlu, 21 Kasım Pazartesi günü itibarıyla 2 telefon hattını şikayet, görüş ve önerilere ayırdıklarını bildirdi.

CHP'den şikayeti olan '207 40 69'u arasın!
CHP'den şikayeti olan '207 40 69'u arasın!
GİRİŞ 19.11.2011 12:59 GÜNCELLEME 19.11.2011 12:59
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) halkla ilişkilerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ayten Kayalıoğlu, 21 Kasım Pazartesi günü itibarıyla 2 telefon hattını şikayet, görüş ve önerilere ayırdıklarını bildirdi.

Kayalıoğlu yaptığı yazılı açıklamada, 207 40 69 ve 207 40 70 numaralarını arayan herkesin önerisinin alınacağını, eleştirisinin dinleneceğini ve sorularının yanıtlanacağını belirtti. Kayalıoğlu, cevabı araştırmaya, belgeye dayalı soruların ise not alınacağını ve ilgililerin bilgisine sunularak yanıtlanmasının sağlanacağını kaydetti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 3
  • yasin özer 12 yıl önce Şikayet Et
    seçimde söylüyorum. sanki telefon açınca düzelecekler.
    Cevapla
  • 1299 12 yıl önce Şikayet Et
    her seçimde şikayetimizi bildiriyoruz ama anlayacak basiret nerede?. her seçimde diyoruz ki; statükonun partisi olmayı bırak, Milletin partisi ol. Sialhlı terör örgütü avukatlığını bırak, Milletin avukatı ol. Dinimizle, inançlarımızla uğraşmayı bırak, saygılı ol. Özgürlüklerin önünde durma, en temel insan haklarına saygı duy. 1930 ları bırak, 2011 e gel. ! boş dosyalarla yolsuzluk iftiraları atma, kendi belediyelerindeki ....... bak. Hakaret etmeyi bırak, Hükümetin her yaptığına karşı çıkmak muhalefet yapmak demek değildir... ama anlayan kim? can çıkmadan huy çıkar mı? ..........
    Cevapla
  • Bezgin Bekir 12 yıl önce Şikayet Et
    CHP şimdi yandı işte!. Ülkenin tamamına yakını zaten CHP'den şikayetçi. Yarısı yalan yanlış herşeye muhalefet eden CHP'lilerden, kalan yarısı da umdukları gibi muhalefet edemeyen CHP'den şikayetçi olacaktır. Bu arada iktidar olacağız diye canla başla çalışan ama bir türlü yüzde 20'yi geçemeyen fanatikleri de unutmayalım. Yani hiç durmadan şikayet dinleyecekler demektir. Yandı telefon başındakiler :)
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin beklediği an geldi! Arda Güler golle döndü
 ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Eadeh'tan F-16 açıklaması