AK Parti'nin son oyunu açıkladı!

AK Parti'nin 10 yıl içinde girdiği bütün seçimlerden birinci çıktığını hatırlatan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, son oylarını açıkladı ve bir karikütürü de örnek gösterdi

AK Parti'nin son oyunu açıkladı!
AK Parti'nin son oyunu açıkladı!
GİRİŞ 27.04.2012 11:50 GÜNCELLEME 27.04.2012 11:50
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Çorum'da Yerel ve Bölgesel Medya Buluşmaları toplantısında yaptığı konuşmanın ardından Vali Nurullah Çakır'ı makamında ziyaret etti.

Burada kentle ilgili Vali Çakır'dan brifing alan Arınç, daha sonra Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'ye, ardından da Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanlığı'na ziyarette bulundu.
 
"GİRDİĞİMİZ HER SEÇİMDE BİRİNCİ ÇIKTIK"
 
İl Başkanlığı'nda partililerle bir araya gelen Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, burada yaptığı konuşmada, "AK Parti 10 yılda girdiği her seçimde birinci parti oldu. Her seferinde de oy oranını yükseltti. 2011'deki genel seçimlerde de yüzde 50 oranında oy aldı. 2 kişiden biri AK Parti'ye oy verdi. AK Parti'nin bu başarısı üzerine kitaplar yazıldı. Üniversitelerde tez konusu oldu" dedi.
 
Arınç, şöyle devam etti:
 
"OYUMUZ YÜZDE 54 YÜZDE 60'I BULACAĞIZ"
 
"Hatta bir karikatür çok dikkatimi çekti. Tayyip Bey'in böyle yukarıdan bakan bir karikatürü, karşısında da süklüm püklüm duran iki kişi. Tayyip Bey tamam da karşısındaki iki kişi kim? Biri Kılıçdaroğlu, diğeri Bahçeli. Tayyip Bey soruyor, 'Söyleyin bakalım hanginiz bana oy verdi?' Bu muhteşem bir sonuç. Bütün iftiralara, hakaretlere bütün küçük görmelere rağmen AK Parti iki seçmenden birinin oyunu alıyor. Şimdi yüzde 54'lerdeyiz. AK Parti, önümüzdeki seçimlerde yüzde 60'ları bulacak inşallah."

kullan
Başbakan Yardımcıs'nın işaret ettiği karikatür, Ak Parti'nin yüzde 50 oy aldığı
12 Haziran seçimlerinden sonra, Leman Dergisi'nin 15 Haziran 2011
tarihli sayısının kapağında yayınlandı...

YORUMLAR 21
  • serdar kıran 11 yıl önce Şikayet Et
    harbiden. 10 numara karikatür olmuşmuş ben görmemiştim ayrıca % 50 nin şokunu yeni atlatmaya başlamış bazı yorumcu arkadaşlar başlamışlar benden şu kadar oy kaybetti beni kaybetti demeye bende diyorumki siz zaten hiç yoktunuz ki boş verin bundan sonra oy vermesenizde olur biz yine yeniden durmak yok yola devam diyeceğiz hemide % 50 yetmez en az 5 puan fazlasıyla ahada kapak olsun
    Cevapla
  • efe 11 yıl önce Şikayet Et
    ak parti şunu yapmış bunu yapmış olabilir. ama önemli olan son nefestir.genel olarak ak partinin şu anki durumu bana göre çok kritiktir.ve firavun ak partinin şifrelerini çözmüştür.ak parti şu an ruhen değişimede girmiştir.
    Cevapla
  • Samet Ergül 11 yıl önce Şikayet Et
    eflatrun. sorun değil benim ailemden 8 oy kazandı ;) allah yolunuzu açık etsin sayın başbakanım. 2 hafta önce okuduğum üniversitede sempozyum oldu yabancı konuşmacılarda vardı ve hepsi sizi överken yönetim anlayışınızı överken bir ıraklı konuşmacı akedemisyenin şu sözü çok hoşuma gitti. Ülkeleri liderler kalkındırır, liderleri ise halklar yaratır ve siz öyle bir lider buldunuzki ülkenize hayran gözlerle bakılıyor allah yolunuzu açık etsin dedi. bunu diyen türk değil ıraklı. herkes gördü be seni sayın başbakanım yolunuz açık olsun daha iyi bir türkiye için ak parti.
    Cevapla
  • Mehyem 11 yıl önce Şikayet Et
    İlle de AKP.... Ak Parti, biz memurlara iyi bir zam vermiyor, elektrik, doğalgaz ve benzine ha bire zam geliyor... Ancak, tüm bunlara rağmen darbecileri yargıladıkları ve demokrasi mücadelesi verdikleri için illede AKP diyorum...
    Cevapla
  • İsmail Coşkun 11 yıl önce Şikayet Et
    Bazıları geçmişi unutmuşa benziyor.. Bazı yorum yaza arkadaşlar geçimişi unutmuş gibi "bir daha asla!" diye feryat ediyor. Halk dilinde bu söylemlere verilecek çok güzel atasözlerimiz mevcut. Galiba bazılarının biti kanlanmış.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hollanda Başbakanı ortak basın toplantısı düzenledi
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak