Son ankette genel ve yerel seçimle ilgili oranlar

GENAR Araştırma şirketinin Eylül ayı anketinde partilerin yerel ve genel seçim oy oranları araştırıldı. Kamuoyu araştırması sonuçlarında hem yerel hem genel seçim sonuçları bir arada paylaşıldı.

Son ankette genel ve yerel seçimle ilgili oranlar
Son ankette genel ve yerel seçimle ilgili oranlar
GİRİŞ 12.10.2012 11:47 GÜNCELLEME 12.10.2012 16:17
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Ankete göre, şimdi genel seçim olsa AK Parti yüzde 51.2, yerel seçim olsa yüzde 51.6 oy oranına sahip. Ana muhalefet partisi CHP'de ise bu oranlar yüzde 26.5 ile yüzde 27.2.

MHP ise genel seçim anketinde yüzde 12.4 oranında oya sahip görünüyor. Yyerel seçimlerde MHP'nin bu oranı yüzde 11.3'e düşüyor. Genel seçim anketinde yüzde 7.3 oy oranına ulaşan BDP ise yerel seçimlerde de aynı oy oranına sahip.

YORUMLAR 28
  • DADAŞ 11 yıl önce Şikayet Et
    üstelik petrolün yüzde onbeşini biz çıkarıyoruz. norveç hiç çıkarmıyor
    Cevapla
  • DADAŞ 11 yıl önce Şikayet Et
    benzin zamlanmış doğalgaz zamlanmış elektirik zamlanmış siz hala savunuyorsunuzya. daha çoook zam gelir...
    Cevapla
  • ggtyy 11 yıl önce Şikayet Et
    adrenaline. norveçte normal bir işçi 275 dolar günlük alıyor.türkiyede 30 dolar.ve norveçte benzin bizden daha ucuz.senin teorine göre norveçin çoktan iflas etmesi lazım. :d
    Cevapla
  • cesur malatyalı 11 yıl önce Şikayet Et
    anketi bilmem ama. ben oy verdim 10 yıldır ama artık vermem hatta oy verecek partide yok has partiyi düşündük oda katıldı akp ye bize oy verecek tek parti bbp kaldı yada bir pazarı evde yatmakla geçirmek farketmiyor.. oy sonuçları bencede biraz tuhaf benzin zamına kızmıyorum benimde kötü mötü bir araba var normalde otobüsle 3 saatte halledeceğim işi 45 dakika da halletim bir depo gaz tükettim 60 tl tekrar doldurdum araba küçük olunca depoda malum küçük ama bence 60 tl yi gaza verecek kadar zengin değilim serbest geçiş kartım var bedava gidip bir iki saatte halletseydim bir işçinin bir günlük yövmsini sokağa atmamış olurdum yani konu şu benzin çok ucuz yoksa biz bu keyfi nerede yaşardık ki..
    Cevapla
  • DADAŞ 11 yıl önce Şikayet Et
    yunanitan asgari ücretten batmadı cuntanın türkiyeye karşı aldığı milyar dolarlık silahlardan battı. kötüyü örnek vermeyin...iyiyi örnek verin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
 ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Eadeh'tan F-16 açıklaması
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!