Polis süsü vererek tecavüz ettiler

İstanbul Ümraniye'de kendilerine polis süsü vererek yabancı uyruklu bir kadına tecavüz ve gasp edip, bir başka kadının balkondan atlayarak yaralanmasına neden oldukları ileri sürülen sabıkalı 3 kişi ile bu kadınları pazarladıkları öne sürülen 2 kişi gözaltına alındı.

Polis süsü vererek tecavüz ettiler
Polis süsü vererek tecavüz ettiler
GİRİŞ 23.11.2012 15:42 GÜNCELLEME 23.11.2012 15:42

Olay, 20 Kasım Salı akşamı yabancı uyruklu M.K.G.'nin (27) Armağanevler Mahallesi Alemdağ Caddesi 448/3 adresindeki dairenin balkonundan aşağı atlamasıyla ortaya çıktı. Vatandaşların ihbarıyla olay yerine gelen sağlık ekibi bacakları kırılan kadını Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırırken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Ümraniye Asayiş Büro Amirliği ekipleri yaptıkları detaylı soruşturmada, yağma ve kasten yaralama, fuhşa teşvik ve aracılık, yer temin etmek, alı koymak ve nitelikli cinsel saldırı suçlamalarına konu olan olayı kısa sürede çözdü. İddiaya göre, cezaevinden kısa bir süre önce çıkan H.A.H.(31), arkadaşı İ.Y.'ye fuhuş yapacak bir yer olup olmadığını sordu. İ.Y. de yabancı uyruklu iki kadının bulunduğu adresi verdi. H.A.H., yanına aldığı G.Ç.(24) ve S.S.(39) ile adrese gitti.

Kendilerine polis süsü veren 3 kişi, silah zoruyla yabancı uyruklu kadınlar M.K.G. (27) ve G.B.(35) ile kadınları pazarladıkları ile sürülen T.Ç. (35) ve S.Z.'nin (28) paralarını gasp etti. Bu sırada balkondan atlayan M.K.G.'nin bacakları kırıldı. M.K.G'nin ifadesi doğrultusunda çalışma başlatan Ümraniye Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Üsküdar'da pusu kurarak 3 kişiyi yakaladı. 6 ayrı suç sabıkası bulunan H.A.H.'nin üç kez tecavüz ettiği O.B. de kurtarıldı.

Gözaltına alınan zanlılar ile kadınları pazarladığı ileri sürülen iki kişi Ümraniye Adliyesi'ne sevk edildi. Zanlılar hakkında yağma ve kasten yaralama, fuhşa teşvik ve aracılık, yer temin etmek, alı koymak ve nitelikli cinsel saldırı suçlamalarından işlem yapılacağı kaydedildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Rusya 2 ülkeye desteğini resmen ilan etti! Flaş NATO açıklaması: Tümüyle yalan!
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti