Bahçeli'nin 'pes' dedirten iktidar hesabı

MHP'nin 9 Şubat 1969'ta kuruluş tarihinden yola çıkan MHP lideri Devlet Bahçeli, "pes" dedirten bir iktidar hesabı yaptı. İşte Bahçeli'nin insanı "güldürürken düşündüren" iktidar hesabı:

Bahçeli'nin 'pes' dedirten iktidar hesabı
Bahçeli'nin 'pes' dedirten iktidar hesabı
GİRİŞ 15.01.2009 18:37 GÜNCELLEME 16.01.2009 09:18
Bu Habere 221 Yorum Yapılmış

Antalya'da partisinin büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarının tanıtım toplantısında konuşan Devlet Bahçeli, MHP'nin 9 Şubat 1969'ta kurulduğunu, bu yıl partinin 40. yılının kutlanacağını söyledi. Bu sene Siyasi Partiler Yasası gereği, 9. büyük kurultayın da yapılacağını belirten Bahçeli, ''Değerli arkadaşlarım demek ki 9 ışık, 3 dalga 9 ile iktidara doğru yürüyor demektir'' diye konuştu.

Bahçeli şöyle devam etti:

''Takvim yazıyorsunuz 09.02.2009. 2009'u yazarken de 2 sıfır var. 9'un yanındaki sıfır, solda sıfır, sildiniz kaldı mı 9. 2'nin yanında var bir sıfır onu da sildiniz kaldı mı 2. Toplayın ne yapar 11 yapar. 2009'un içindeki iki sıfırı da sildiniz ne kaldı? 29 kaldı. 11 ile 29'u toplayın, 40 yapar, MHP iktidar olur.

Bunlar tesadüf müdür, gönül gözüyle okumak mıdır bunu da aziz milletimiz takdir edecektir."

KAYNAK: AA
YORUMLAR 221
  • yunus balcı 15 yıl önce Şikayet Et
    ilaahi bahçeli:). abi böyle haberleri siteye sıkca koyalım lütfen..yüzümüz gülüyo azcık..bi dahaki secimlerde tüm oylar mehape'ye:D böyle hesap yapabildiklerine göre ekonomi düzlüge ckar:D
    Cevapla
  • sakin sakin 15 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl olsa bu haber arşivde!. Süleyman Efendi Hz.nin cenazesine büyük saygısızlığın yapıldığı gün 17 Eylül 1959'du. İki sene sonra 17 Eylül 1961'de Menderes idam edildi. O zatın müesseselerinden birini (Kasımpaşa Kuran Kursunu) yıkmak da Erdoğan'a nasip oldu. O yıkımın da 2. yıl dönümüne ikibuçuk ay kaldı...
    Cevapla
  • Yasin KARAGÖZ 15 yıl önce Şikayet Et
    Yazık... Hadi bizler Sn Bahçeli'nin konu mankeni olduğunu biliyoruzda yazık ki kendi hala anlayamamış. Ama onun suçu yok ne yapsın eline ne yazıp verirlerse okuyor. Allahtan doğru okuyor. Unutmadan Mehmet Alkan beyefendi yorumunuz süper :))
    Cevapla
  • hasan esen 15 yıl önce Şikayet Et
    Siz dalganızı geçin, ikinci Nobel yolda. Orhan Pamuk'tan sonra ikinci Nobel ödülümüze bu kadar çabuk ulaşabileceğimizi rüyamda görsem inanmazdım. Sayın Bahçeli, ikinci Einstein desek belki daha doğru olur, siyaseti derhal terketmelidir ve kendisini tümüyle yüksek bilime adamalıdır. Bundan böyle Devlet Bey'in toplantılarının devamlı takipçisi olmak lazım, neler kaçırmışız neler.
    Cevapla
  • kimliksiz 15 yıl önce Şikayet Et
    mehmet alkan. mehmet alkan kopardın beni Allah iyiliğini versin ... Süper yorum yaa...:)))))))))))))))))!!!!!!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak
KAAN için yeni aşama! Teslim tarihi öne çekildi