Instagram fotoğraf indirme! Instagram'dan fotoğraf nasıl indirilir?

Instagram fotoğraf indirme yöntemlerinin tamımını sizler için bir araya getirdik. Bildiğiniz gibi Instagram kullanıcılarına uygulama üzerinden fotoğraf indirmelerine izin vermiyor. Fakat bazı yöntemlerle popüler sosyal medya paylaşım platformu üzerinden fotoğraf indirmek mümkün. İşte ayrı ayrı Web sürümü, Android ve iOS cihaz için Instagram'dan fotoğraf indirme yöntemleri...

Instagram fotoğraf indirme! Instagram'dan fotoğraf nasıl indirilir?
Instagram fotoğraf indirme! Instagram'dan fotoğraf nasıl indirilir?
GİRİŞ 24.09.2019 09:50 GÜNCELLEME 24.09.2019 09:52

Instagram'dan fotoğraf indirmek aslında sanılanın aksine oldukça kolay. Bildiğiniz gibi popüler sosyal medya devi, paylaşılan fotoğrafların indirilmesine izin vermiyor. Fakat bazı yöntemleri kullanarak Instagram'da kullanılan fotoğrafları indirmek mümkün. Peki Instagram'dan fotoğraf nasıl indirilir? gelin hep birlikte bakalım.

 

 

INSTAGRAM'DAN FOTOĞRAF NASIL İNDİRİLİR!

Instagram fotoğraflarını indirebilmeniz için öncelikle web tarayıcısından ınstagram.com adresine giriş yapmanız ve ardından hesabınıza giriş yapmanız gerekir. Akabinde indirmek istediğiniz postu açın. Sonrasında linki kopyalayarak aşağıdaki linke tıklayın. Açılan sayfada karşınıza çıkan kutucuğa kopyaladığınız ınstagram linkini kopyalayın ve Download butonuna tıklayın.

 

 

INSTAGRAM FOTOĞRAFLARINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

ANDROİD CİHAZLAR İÇİN INSTAGRAM FOTOĞRAF İNDİRME

Android cihazlara Instagram'dan fotoğraf indire bilmek için aşağıdaki linkte yer alan uygulamayı indirin. Uygulamayı açın. Uygulama açıldığında gerekli izinleri verin ve Instagram uygulamasına geçiş yapın. Burada indirmek istediğiniz fotoğrafı açın ve URL'ini kopyalayın. Fotoğraf otomatik olarak inmeye başlayacaktır.

ANDROİD CİHAZLARA FOTOĞRAF İNDİRME UYGULAMASI İÇİN TIKLAYINIZ

iOS CİHAZLAR İÇİN INSTAGRAM FOTOĞRAF İNDİRME!

iOS cihazlar Instagram fotoğraf indirme işlemi artık Android cihazlarda olduğundan daha kolay hale geldi. Apple'ın kullanıcılarına sunduğu kestirmeler özelliği sayesinde Instagram'dan fotoğraf indirmek çok kolaylaştı. Öncelikle AppStore üzerinden kestirmeler uygulamasını ekleyin. Sonrasında aşağıda linkte yer alan "Save Instagram Image" kestirme linkine tıklayın ve kestirmeyi indirin. Kestirme iOS cihazınıza eklenecektir. 

Bu aşamadan sonra Instagram uygulamasına giriş yapın indirmek istediğiniz fotoğrafın linkini kopyalayın ve kestirmeler uygulamasında görülen "Save Instagram Image" simgesine tıklayın. Fotoğraf otomatik olarak iOS cihazınızın galerisine kaydedilecektir.

INSTAGRAM KESTİRMELER UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

"SAVE INSTAGRAM IMAGE" KESTİRMESİNİ EKLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Murat Kurum, 'eş başkan' görünümlü danışmanı yerden yere vurdu: İşine baksın!
Avrupa kulüpler sıralaması güncellendi! İlk 20'de 2 Türk takımı