En İyi 10 Torrent Sitesi

Torrent siteleri sayesinde, internette aradığınız her türlü paylaşım dosyasına ulaşabilirsiniz. Ancak bu işi sadece korsanla sınırlı sanmayın. İşte en iyi 10 Torrent sitesi.

En İyi 10 Torrent Sitesi
En İyi 10 Torrent Sitesi
GİRİŞ 16.05.2010 19:18 GÜNCELLEME 16.05.2010 19:18
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

nternetten dosya indiriyorsanız mutlaka Torrent ismini duymuşunuzdur. Ancak bu sistemin nasıl çalıştığını biliyor musunuz? P2P (Peer to Peer) paylaşım sistemini kullanan Torrent'i farklı kılan ise özel bir protokola sahip olması. Siz Torrent üzerinden bir dosyayı indirirken, sistem aynı anda bu dosyanın da başka kullanıcılar tarafından da download edilmesine izin veriyor.

Özetle kullanıcılar aynı anda hem upload hem de download yapan kişi haline geliyor. Torrent sistemine bağlı olan kullanıcılar, paket haline getirilmiş dosya adreslerinin seeker denilen botlar tarafından bulunmasını sağlıyor. Bu sayede seeker belirlenmiş dosyaları dünya üzerindeki tüm kullanıcılarla paylaşıyor. Özel Torrent siteleri ise daha çok kendi içlerine kapalı dev bir network gibi çalışıyor. 

En iyiler yarışıyor

Şimdiye kadar adı hep korsanla birlikte anılan Torrent sitelerinin aslında yasal yanları da var. Bu sitelerde, sadece yasadışı paylaşımlarda bulunmuyor. Normalde arasanız bile zor bulacağınız dergiler ve amatör grup müziklerine Torrent sayesinde ulaşmak mümkün. Şu anda satılmayan bir derginin ya da çizgi romanın 15 yıllık arşivini Torrent sitelerinden indirebiliyorsunuz.

Ücretsiz program yazan insanlar da Torrent'ten faydalanıp çok daha geniş kitlelere hitap edebiliyor. Korsan kullanımı saymazsak aslında Torrent internetin gerçek anlamlarından biri. Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net, sizin için en iyi 10 siteyi bir araya getirdi...

10. Üyeliğe açık olan Torrent'ler

İnternetle fazla vakit geçrien herkes en iyi Torrent içeriklerinin özel sitelerde olduğunu bilir. Ancak bu özel sitelerin kullanıcılarını kontrol altında tutma isteği nedeniyle, üyelikler sadece kısıtlı zamanlarda dağıtılır.


http://btracs.com

Eğer sürekli favori Torrent sitenizin üyelik dağıtıp dağıtmadığını kontrol edecek vaktiniz yoksa bu sayfa oldukça işinize yarayacak. Btracs.com dünya çapındaki hemen her siteyi araştırıp, üyelik bilgilerini kullanıcılara sunuyor.

Diğer siteleri görmek için tıklayınız

:: Torrent sitelerini ne sıklıkla kullanıyorsunuz? Bizim listemiz bu peki sizin listeniz nedir?

SDN - http://shiftdelete.net

YORUMLAR 2
  • tsenel83 13 yıl önce Şikayet Et
    en ıyı torrent siteleri. yep yeni bir torrent sitesi torrent-cell yerli yabancı dizi ,film , mp3&8217leri bulabileceğiniz , tum torrentlerin hızlı bir şekilde siteye yüklendiği , torrentlerin gruplara ayrıldıgı kolayca aradıgınız torrentleri bulabileceğiniz , gereksiz yönlendirmelerin olmadığı ve paylaşımın temel alındığı üye alımı açık olan davetiye istemeyen en iyi torrent sitesi... www.torrent-cell.com bir tık uzağınızda. Tıklayınca çıkmak istemeyeceksiniz
    Cevapla
  • Gülderen Demiryürek 13 yıl önce Şikayet Et
    .... Isohuntu kullanıyorum. Bazen de Kickass Torrents ve BTjunkieden yararlanırım.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Rusya 2 ülkeye desteğini resmen ilan etti! Flaş NATO açıklaması: Tümüyle yalan!
Şırnaklı damatla Ukraynalı gelinin düğününde servet takıldı