Tatlı Bela 91.bölümü izle! Shlok tüm altınları...

Yeni bölümüyle izleyenleri şaşırtacak olan Tatlı Bela 91.bölüm fragmanı yayınlandı. Peki sevilen dizi Tatlı Bela 91.bölümünde neler olacak? Fragmanı ve tüm detayları

Tatlı Bela 91.bölümü izle! Shlok tüm altınları...
Tatlı Bela 91.bölümü izle! Shlok tüm altınları...
GİRİŞ 06.06.2017 09:07 GÜNCELLEME 06.06.2017 09:07
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kanal 7'nin beğenilen Hint dizisi Tatlı Bela 91.bölüm fragmanı yayınlandı. Son bölümüyle şaşırtmayı başaran Tatlı Bela yeni bölümü ise büyük merak konusu oldu. Peki Tatlı Bela 91.bölümünde neler olacak? Büyük annenin verdiği altınları isteyen Shlok ile Astha arasında yine soğuk rüzgalar esecek. İşte Tatlı Bela yeni bölüm tanıtımı ve tüm detayları.

Nefretin gölgelediği büyük bir aşkın dram ve macera dolu öyküsü Tatlı Bela 91.bölümü 05 Haziran pazartesi günü 22:00’da Kanal 7 ekranlarında.

 TATLI BELA 91.BÖLÜM FRAGMANI

TATLI BELA 91.BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Shlok haberleri okumuştur her ne kadar kendi kararı ile evden  ayrılmış olsa da bu şekilde gazetelerden okumak ağrına gitmiştir Astha onu teselli etmeye çalışmaktadır komşuları Chowski oğlunun doğum gününü kutlayacaklarını ve onlarında bu partiye gelmesini istemektedir Astha yeni ilişkiler kuracakları için gitmek istemektedir Shlok ise hediye alacak durumlarının olmadığını söyleyerek gitmek  istememektedir Astha ise Ajunun yollamış olduğunu altın parayı bozdurmak ister Shlok onun zor durumlar için saklanması gerektiğini belirtir.

YORUMLAR 1
  • eda 6 yıl önce Şikayet Et
    iyiiiiiiiii
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Rusya 2 ülkeye desteğini resmen ilan etti! Flaş NATO açıklaması: Tümüyle yalan!
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber