Kırıkkanat'ın sosyal medya hesapları hacklendi

'Tokyo' twiti ile tepki toplayan Cumhuriyet Gazetesi yazarı Mine Kırıkkanat 'hack' şoku yaşadı.

Kırıkkanat'ın sosyal medya hesapları hacklendi
Kırıkkanat'ın sosyal medya hesapları hacklendi
GİRİŞ 09.09.2013 19:29 GÜNCELLEME 09.09.2013 20:52
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Cumhuriyet Gazetesi yazarı Mine Kırıkkanat'ın 'Tokyo kazandı. Tayyip kaybetti, dayan Türkiye kurtuluşa az kaldı.' tweetinin ardından harekete geçen Ayyıldız Tim, Kırıkkanat'ın Facebook'ta yer alan şahsi ve kendi adına açılmış olan resmi beğeni sayfasını ve twitter hesabını hackledi.

"Ayyıldız Tim" diye adlandıran hacker grubu tarafından özür tweeti atıldı. Mine Kırıkkanat'ın sadece Twitter hesabı değil aynı zamanda facebook hesabı da hacklendi. Redhack bu hesaplardan yazdığı mesajda "Olimpiyatlar konusunda önce Başbakanımız ve Tüm Olimpiyat Komitesinden Özür Dilerim..." dedi. Bu mesajı gören Mine Kırıkkanat açıklama yaparak özür dilemediğini söyledi.

Kırıkkanat, twit attı:

YORUMLAR 4
  • buse 9 yıl önce Şikayet Et
    sen kimsin tanıyamadım
    Cevapla
  • Sultan-ı Yegah 10 yıl önce Şikayet Et
    Haber... Bu kadın kim? Neden bize tanıtıyorsunuz? Reklamını neden yapıyorsunuz? Neden önemli bir kişiymiş gibi ufak tefek detaylarını haber yapma gereği duyuyorsunuz? Onlar size hiç yapıyor mu bunu?
    Cevapla
  • kerem erkan 10 yıl önce Şikayet Et
    Allah herkese akıl fikir nasip etsin. Allah herkese akıl fikir nasip etsin
    Cevapla
  • Bir dost 10 yıl önce Şikayet Et
    Sn. Editör, haberinizde düzeltilmesi gereken bir yer var:. Haberinize önce AyYıldız Tim diye başlıyorsunuz, sonrasında redhack diye devam ediyorsunuz. Konu hakkında pek malumatı olmayan okuyucular da olayı redhackin gerçekleştirdiğini sanıp, bu çapulcu, vatan haini ve kendisi domain alıp kendi domainini hacklemiş gibi gösteren sahte kabadayıları önemli bir şeymiş gibi algılayabilir. Bilginize.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
 ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Eadeh'tan F-16 açıklaması
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!