Murat Göğebakan'ın son konseri

İstanbul'da yaşamını yitiren Murat Göğebakan'ın ölümü, en son konser verdiği Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesindeki hayranlarına yasa boğdu.

GİRİŞ 31.07.2014 19:12 GÜNCELLEME 31.07.2014 19:12

Sanatçı Murat Göğebakan'ın tedavi gördüğü hastanede bu sabah ölümü, en son sahne aldığı Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesindeki hayranları ile kendisini konsere davet eden AK Partili Belediye Başkanı Sadi Kurtulan'ı da yasa boğdu.

Sanatının geçtiğimiz 17 Haziran günü, Uğur Böcekleri Festivali kapsamında,  Adnan Menderes Meydanı'nda yaklaşık 1.5 saat süren konser verdiğini söyleyen Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, "Sanki öleceği içine doğmuştu. Biz ona hediyeler verdik, o ise bizden helallik istedi. Kendisi her konuşmasında, sanatçıların görevinin insanlığa hizmet etmek olduğunu söylüyordu. Hatta hayatta en güzel şeyin, ilkeli ve ahlaklı yaşamak olduğunu söylüyordu." dedi.

Murat Göğebakan'ın konserinde 1.5 saat sahnede kaldığını söyleyen Sadi Kurtulan, sanatçının makam odasında dinlenirken, oturduğu sandalyenin kırılması sonrası kısa süreli panik yaşadığını da sözlerine ekledi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Lokanta ve kafelerde yeni dönem! KDV oranları yükseltildi
Alman polisinden Filistin destekçilerine insanlık dışı müdahale!