Cübbeli Ahmet Hoca'nın 'Davutoğlu' duası

Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, AK Parti genel başkan ve başbakan adayı olarak gösterilen Ahmet Davutoğlu için dua etti.

GİRİŞ 23.08.2014 12:31 GÜNCELLEME 23.08.2014 12:49
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Cübbeli Ahmet Başbakan adayı Ahmet Davutoğlu için dua etti. Bana değil ama ettiğim dualar başkaları için tutuyor diye konuşan Davutoğlu, "Ahmet abimiz için de Allah çok muvaffakiyet versin"

"EHLİ SÜNNETE YARDIMCI EYLESİN"
 
İşte Cübbeli Ahmet'in duası; "Allah onu muvaffak kılsın. Allah yardım etmezse, elden tutmazsa kimseden bir fayda yok. Ne akıl yeter, ne güç yeter ne profesörlük yeter! Hiç kimsenin Mevla'dan gayri sahibi yok. Çoğu bilmez onu! Ama Müslümanlar ehli sünnet olanlar bunu bilir. Allah, Ahmet Davutoğlu ağabeyimize de tevfikini refik eylesin. Bu çok büyük bir duadır. Hem razı olduğu işleri yaptırsın ve ehli sünnete yardımcı eylesin. Rabbim de ona yardımcı olsun."

YORUMLAR 10
  • KAZIM AK 9 yıl önce Şikayet Et
    siyaset. keşke siyasete burnunu sokmasaydında kendi işine baksaydın bizler ahmet davutoğlu ak ak partinin başarasısı için duacıyız zaten toplumun duası kendini özel konumda sanan ruhbanların duasından daha etkilidir
    Cevapla
  • Huseyin Yeter 9 yıl önce Şikayet Et
    Butun ehli islam. Dualarda kullandigimiz dili ve uslubu Allah'in rahmetine siginarak, butun UMMETI MUHAMMED'i icine alacak sekilde genisletelim. Allah'in rahmetine siginarak ve Islam'in kardeslik gucune inanarak butun EHLI ISLAM diyelim. Hak ve hakikatin dini olan Islam'i belli bir ulke ile, mezheb ile, cemaat ya da tarikat ile sinirlandirmayalim. Allah Islam'a ve insanliga hizmette yeni basbakanimiz sayin Ahmed Davudoglu'nun yar ve yardimcisi olsun. O'nun eliyle muslumanlari kardes kilsin. Mazlum ve magdurlari muzaffer eylesin. Amin....
    Cevapla
  • burak burak 9 yıl önce Şikayet Et
    amin,. tarikatı, nurcusu, ehli sünneti tek bir gayede toplamaya vesile etsin rabbim.
    Cevapla
  • Mehmed CİHANGÜL 9 yıl önce Şikayet Et
    THE WORL 571 AHMED DAVUTOĞLU. BİNLER AMİN... Bundan sonrası bütün gücümüzle bütün inancımızla bütün gayretimizle tek yürek olarak şahsına ve mensubu olduğu harekete inanarak bizlerinde aynı mihvalde olmamız ve omuz vermemiz gerekiyor Özellikle TÜRKİYENİN bu noktada YENİ BİR DÜNYA DEVLETİ ve ALEMİ İSLAMA ve TÜM İNSANLIĞA BİR UMUT IŞIĞI, NURU ve FELAHI olma yolunda aykırı davranan muhalif olan İNANMAYAN VEYA İNANMAK İSTEMEYENLER!!! bu IŞIĞI GÖRÜP GÖZLERİNİ KAPAMAMALARI GEREKİYOR.Aksine muhalif edenler zaten kaybedeceklerdir çünkü ŞEYTAN VAZİFESİNİ YAPIYOR. Ama asıl kaybedenler bu kapıyı görüp, isteyip açma gayreti göstermeyenler ...! Elbette o, bu, şu BAKİ DEĞİL şahıslarda ve inantlarımızda takılmayalım BİR OLALIM KÜÇÜK ŞAHSİ MENFAATLER UĞRUNA YAPACAĞIMIZ HER ADIM HER HESAP ASLINDA biz şahıslara verdiği zarardan ziyade D A V A M I Z A ZARAR VERİYOR. Değilmi bundan dolayı ALEMİ İSLAMIN EN BÜYÜK YARASI ve ZALİMİNDE EN BÜYÜK SİLAHI BU TEFRİKA !!!
    Cevapla
  • Barbaros Gülcan 9 yıl önce Şikayet Et
    Ahmet Alagöz.... Esas unuttuğumuz Kur'an ve Sünneti hayatımıza yeniden sokanlar vesilesi ile kurtuluşa ereriz. Rehberimizi unuttuk bari onu hatırlatanları hor görmeyelim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rusya 2 ülkeye desteğini resmen ilan etti! Flaş NATO açıklaması: Tümüyle yalan!
Selçuk Bayraktar duyurdu! Bayraktar TB3'te heyecanlandıran gelişme! TCG Anadolu...