Abdülkadir Molla'nın idam cezası onandı

Bangladeş'te Yüksek Mahkeme, Cemaat-i İslami Partisi Genel Sekreter Yardımcısı Abdülkadir Molla'ya verilen idam cezasını onadı.

Abdülkadir Molla'nın idam cezası onandı
Abdülkadir Molla'nın idam cezası onandı
GİRİŞ 12.12.2013 09:32 GÜNCELLEME 12.12.2013 10:49
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Dışişleri Bakanlığı, Bangladeş'te Cemaati İslami liderlerinden Abdülkadir Molla hakkında verilen idam kararının uygulanacak olması ihtimalinden kaygı duyduğunu bildirdi.

ÜLKEDE GERGİNLİK TIRMANABİLİR

Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, köklü, sağlam ve karşılıklı saygıya dayanan ilişkilere sahip olunan dost ve kardeş Bangladeş'te siyasi alanda yaşanan gelişmelerin yakından izlendiği belirtilerek, "Son olarak, Cemaati İslami liderlerinden Abdülkadir Molla hakkında verilen idam kararının uygulanacak olması ihtimalinden kaygı duymaktayız. Bu cezanın infazının Bangladeş'te gerginliğin tırmanmasına yol açacağından endişe etmekteyiz" ifadeleri kullanıldı.

"TÜRKİYE, BANGLADEŞ'İN YANINDA"

Açıklamada, geçmiş yaraların bu yöntemlerle sarılamayacağı ve toplumsal uzlaşının bu yolla sağlanamayacağı inancına sahip olunduğu kaydedilerek, şu ifadelere yer verildi: "Bangladeş'te tüm taraflarca sağduyuyla hareket edilmesini, gerginliğin giderilmesine ve toplumsal uzlaşının sağlanmasına yönelik akılcı adımlar atılmasını ve bu suretle, zor günlerin geride bırakılmasını samimiyetle temenni etmekteyiz. Türkiye, her zaman olduğu gibi, dost ve kardeş Bangladeş'in her alanda yanında durmaya devam edecektir."

YORUMLAR 11
  • mevhibe inal 10 yıl önce Şikayet Et
    Savaş suçu!. Uluslararası savaş suçları mahkemesi idam cezası vermiş! Kadın-çocuk katleden sırp canilerine ne yaptınız? Haçlı seferi diyip, etrafındaki siyonist neoconlarla Irakta çoluk-cocuk milyonlarca sivili uranyum bombaları ile öldüren, sakat bırakan Bust ve akıl hocalarına ne yaptınız? Saddamı asarken sağ kolu hıristiyan Tarık azizi ne yaptınız? Afganistanda kaç sivil yol çalışmalarında, düğün törenlerinde.vb. kazara! öldü? İki yüzlülüğünüz inanılmaz boyutlara geldi...
    Cevapla
  • bezirgan savar 10 yıl önce Şikayet Et
    ASILMALI . Dini siyasete alet edip halkın dini duygularından faydalanıp saltanat kuranlar, fakire din iman kendine han hamam biriktirenlerin tamamı aynı akıbeti paylaşmalıdır, yani asılmalıdır.
    Cevapla
  • nur dülger 10 yıl önce Şikayet Et
    muhammedi !efendi.. davutoğlunu bırakta,sizin esadla mollalarınız kurtarsın o zaman.
    Cevapla
  • Muhammedi 10 yıl önce Şikayet Et
    davutoğlu. bi tek aramayla idamı durdurur hepisini sırara dizer merak etmeyin
    Cevapla
  • Bahadır Rıza Çam 10 yıl önce Şikayet Et
    idam edilmemeli. bana göre tartışma molla'nın suçlu olup olmaması değil ölüm cezasıdır. hiçbir doktrin, ahlak veya inanç ölüm cezasını aklayamaz vicdanımda
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin beklediği an geldi! Arda Güler golle döndü
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hollanda Başbakanı ortak basın toplantısı düzenledi