'Dur' ihtarına uymadı, kendisi öldü arkadaşı...

Çorum'da sürücüsü polisin 'Dur' ihtarına uymayan otomobil, kontrolden çıkarak yol kenarındaki demir bariyerlere çarptı. Kazada ehliyetine alkollü araç kullandığı için el konulan sürücü Candan Al (26) yaşamını yitirirken, arkadaşı Esra Yılmaz (24) ağır yaralandı.

'Dur' ihtarına uymadı, kendisi öldü arkadaşı...
'Dur' ihtarına uymadı, kendisi öldü arkadaşı...
GİRİŞ 12.05.2018 16:37 GÜNCELLEME 12.05.2018 16:40
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

Kaza, Çorum-Samsun karayolu 4'üncü kilometrede meydana geldi. İddiaya göre, Samsun yönünden Çorum istikametine giden Candan Al idaresindeki 19 AL 353  plakalı otomobil, bölge trafik önünde polisin 'Dur' ihtarına uymadı.

Hızla uzaklaşan otomobil, bir süre sonra sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak yol kenarındaki demir bariyerlere çarptı. Kazada otomobil sürücüsü Candan Al ve yanındaki arkadaşı Esra Yılmaz ağır yaralandı. İki yaralı olay yerine sevk edilen ambulanslarla Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

 

 

Otomobil sürücüsü Candan Al, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Polisin yaptığı incelemede, sürücünün alkollü araç kullandığı gerekçesiyle ehliyetine 2 yıl süre ile el konulduğu belirlendi. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

YORUMLAR 41
  • MÜSLÜMAN TÜRK 5 yıl önce Şikayet Et
    İyi olmuş
    Cevapla
  • yazık 5 yıl önce Şikayet Et
    yazık daha genç ve güzelmiş.kader alın yazısı buraya kadarmış.polis kardeşlerimiz rutin güvenlik görevlerini ihşa ediyorlar.onlara dil uzatmak edepsizlik ve vatan hainliği sayılır.onlar görev ne verilirse onu uygularlar..saygıyla
    Cevapla
  • FM.. 5 yıl önce Şikayet Et
    Alkollü ara kullanıp başkalarının hayatını tehlikeye atanın arlı silahlı teröristten ne farkı var ? Bu teröristler yüzünden hergün nice masumun canı yanıyor. Ehliyetine el koyulmuş ama tekrar direksiyon başına geçmiş, polisin hiç bir suçu yok polis görevini yapmış.
    Cevapla
  • Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    su testisi su yolunda kırılır.
    Cevapla
  • ugur 5 yıl önce Şikayet Et
    anlaadığım kadarıyla alkollü olduğu için değil önceden ehliyetine alkollü araç kullandığı için el konulduğundan dolayı ehliyetsiz araç kullandığı için kaçmış.. yani o esnada alkollü değilmiş
    Cevapla
  • Mortius 5 yıl önce Şikayet Et
    testmi yaptın.Yoksa alkolmetremisin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeni müfredat neleri getiriyor? Hibrit sistem ve dijitalleşme ön planda
Hamas, 2 İsrailli esirin görüntüsünü paylaştı: "Ya esirler ya da savaş"