Asansör ile korkuluk demirine sıkışan yaşlı kadın öldü

Manisa'nın Selendi ilçesinde diyaliz servisinden dönen yaşlı kadın, evine çıkmak için bindiği asansörde sıkıştı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 7 çocuk annesi kadın, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Asansör ile korkuluk demirine sıkışan yaşlı kadın öldü
Asansör ile korkuluk demirine sıkışan yaşlı kadın öldü
GİRİŞ 15.10.2022 08:33 GÜNCELLEME 15.10.2022 08:33

Manisa'da, evine çıkmak için bindiği asansöre sıkışan Elif Yıldız (74) kurtarılamadı.

Olay, Selendi ilçesine bağlı Çortak Mahallesi Değirmendere Sokak'ta meydana geldi. Diyaliz hastası Elif Yıldız, diyaliz servisinden indikten sonra evine çıkmak için yapılan asansöre bindi. Yaşlı kadın bir süre sonra asansör ile korkuluk demirine sıkışarak, başından darbe aldı.

Camiye giderken çığlıklar üzerine geri dönen eşi ve komşularının yardımıyla sıkıştığı yerden çıkarılan kadın, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Selendi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Ağır yaralanan yaşlı kadın, burada yapılan tüm bu müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yaşlı kadının cenazesi, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: İHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe-Beşiktaş! Muhtemel 11'ler
Rusya 2 ülkeye desteğini resmen ilan etti! Flaş NATO açıklaması: Tümüyle yalan!