Ağaca çarpan motosikletin sürücüsü öldü

Yalova'da ağaca çarpan motosikletin sürücüsü Bilal Kuluber (25) yaşamını yitirdi. Otelde çalışan Kuluber’in izin gününde ek işe giderken kaza yaptığı öğrenildi.

Ağaca çarpan motosikletin sürücüsü öldü
Ağaca çarpan motosikletin sürücüsü öldü
GİRİŞ 10.02.2024 17:01 GÜNCELLEME 10.02.2024 17:01

Kaza, Termal ilçesi Yenimalle'de meydana geldi. Şehir merkezine doğru giden Bilal Kuluber’in kontrolünü yitirdiği motosiklet, çınar ağacına çarptı.

Kazada, Bilal Kuluber yaşamını yitirdi. Acı haberi alıp kaza yerine gelen Kuluber’in yakınları, gözyaşı döktü. Yapılan incelemenin ardından Bilal Kuluber'in cesedi, Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.



Bekar olan Bilal Kuluber'in, Termal ilçesinde bir otelde çalıştığı, bugün izinli olduğu için Yalova'da ek işe giderken kaza yaptığı öğrenildi. 

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İstanbul'da ağaç katliamı! Esnaf ve vatandaş tepki gösterdi
Protestolara katılan Dekan Yardımcısı Elizabeth Dunn: Büyük ihtimal kovulacağım