Burdur'da uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama

Burdur’da uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen 2 şüpheli tutuklandı.

GİRİŞ 20.02.2024 11:00 GÜNCELLEME 20.02.2024 12:01

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından kent merkezinde durdurulan bir araçtaki O.B. ve F.A.'nın üzerinde; 25 kullanımlık sentetik kannabinoid enjekte edildiği değerlendirilen kağıt parçaları ele geçirildi.

Şahıslar hakkında kullanmak için uyuşturucu ve uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak suçundan işlem başlatıldı. Çalışmaların devamında şahıslara ele geçirilen uyuşturucu maddeleri sattığı tespit edilen S.S.S. ve K.T. isimli şüpheliler 14 Şubat günü düzenlenen operasyonla yakalandı.

Şahısların üzerinde ve ikametlerinde yapılan aramada 26 adet kullanımı kontrole tabi hap, 0,15 gram metamfetamin, uyuşturucu madde ölçümü ve kullanımına yarayan aparatlar ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen S.S.S. ve K.T. isimli şahıslar uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KAYNAK: İHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hamas, 2 İsrailli esirin görüntüsünü paylaştı: "Ya esirler ya da savaş"
Milli Eğitim Bakanlığı yeni müfredatı açıkladı: Öğrencileri neler bekliyor?