Mersin'de silah kaçakçılığı operasyonu: 5 gözaltı

Mersin'in Erdemli ilçesinde jandarma ekipleri silah kaçakçılığı yapan şahıslara yönelik operasyon gerçekleştirdi, 5 şüpheli yakalandı.

Mersin'de silah kaçakçılığı operasyonu: 5 gözaltı
Mersin'de silah kaçakçılığı operasyonu: 5 gözaltı
GİRİŞ 12.03.2024 09:57 GÜNCELLEME 12.03.2024 09:57

Alınan bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri silah kaçakçılığını önlemek amacıyla çalışma yaptı. Ekiplerin çalışmasında Erdemli ilçesinde 5 şüphelinin elinde bulundurduğu silahları satmak için müşteri arayışında olduğu tespit edildi.

Şüphelileri yakalamak ve silahları ele geçirmek amacıyla takibe başlayan jandarma belirlediği adreslere operasyon düzenledi.

Operasyonda 5 şüpheli gözaltına aldı. Şahısların adreslerinde yapılan aramada ise 7 adet tabanca, 233 adet fişek, 12 adet şarjör ile bir miktar esrar ele geçirildi.

Gözaltına alınan 5 şüpheli jandarmaya götürüldü.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Protestolara katılan Dekan Yardımcısı Elizabeth Dunn: Büyük ihtimal kovulacağım
500 milyon euro'luk proje! Avrupa'nın en büyük gaz hattına Türk eli değdi