Valeriy Gerasimov: Operasyon henüz başlamadı

Rusya Genelkurmay Başkanı Orgeneral Valeriy Gerasimov, Musul'u DAEŞ'ten kurtarma operasyonunu takip etmek için keşif uydusu ve İHA'ların bölgeye yönlendirildiğini söyledi.

Valeriy Gerasimov: Operasyon henüz başlamadı
Valeriy Gerasimov: Operasyon henüz başlamadı
GİRİŞ 20.10.2016 01:31 GÜNCELLEME 20.10.2016 01:34
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Gerasimov, Rus basınında yer alan açıklamasında, "Musul'daki durumu ve  operasyonun gidişatını 24 saat izliyoruz. Keşif uydularını bölgeye yönlendirdik  ayrıca gerekli yakınlıkta 10'un üzerinde İHA'mız çalışıyor" dedi.

BULUNDUKLARI YERDE İMHA EDİLMELİ

Rusya'nın DAEŞ'e ait grupların Musul'dan Suriye'ye geçme riskine  odaklandığını dile getiren Gerasimov, "Operasyona katılan koalisyon ortaklarının,  DAEŞ'in bölgede serbestçe dolaşmasının nelere mal olacağınının farkında olduğunu  umut ediyoruz. Teröristler bir ülkeden başka bir ülke sürülmemeli, bulundukları  yerde imha edilmeli." ifadelerini kullandı.

OPERASYON HENÜZ BAŞLAMADI

 Gerasimov, "Batı televizyonlarında yer alan gürültülü haberlere"  rağmen, operasyonun esasen başlamadığını savunarak, "Şu an sadece güçlerin  toplanması, top atışları ve havadan bombardıman gözlemliyoruz. Operasyon esasen  henüz başlamadı." diye konuştu.

YORUMLAR 4
  • Milliyetçiyiz biz 7 yıl önce Şikayet Et
    Komutan zaten karşında abd conileri ve terörist guruplar dan oluşan koalisyon var. Sen ilk darbeyi vur, Türklerde ortadoğudaki hainleri temizlesin bu iş bitsin
    Cevapla
  • dadaş metin 7 yıl önce Şikayet Et
    amin
    Cevapla
  • S.Gökhan YILMAZ 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah cc tez zamanda siz ve sizler gibi zalimlerin belasını verir inşaALLAH . Kafkaslar'da Suriye de yaptıkları yetmemiş gibi utanmadan bir de Irak la ilgili görüş bildiriyor . Allah ım ; yöneticilerimize doğru kararlar almayı ve milletimize siyasiler üstü birlik nasip eyle . Müslüman toplumun kalp gözünü açarak gerçekleri görmeyi ve cesaretli olmayı nasip eyle .
    Cevapla
  • Vatan sever. 7 yıl önce Şikayet Et
    Komutan operasyona gerek yok deaşın hepsi abd saflarına geçerek buhar olmuşlardır,çünkü kurucuları idarecileri adb değilm!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek: Kayıt dışılıkla amansız mücadele dönemi! Vergi kaçırana taviz yok
Mahalle kafeleri Çırağan’la yarışıyor! Zıvanadan çıktılar