ABD ile İran arasında görsel savaş!

ABD Başkanı Trump'ın Twitterdan paylaştığı görsele İran'dan yanıt geldi.

ABD ile İran arasında görsel savaş!
ABD ile İran arasında görsel savaş!
GİRİŞ 04.11.2018 22:34 GÜNCELLEME 04.11.2018 22:35
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

ABD'nin İran'a yeni ambargosu yarın başlayacak. ABD Başkanı Trump'ın Twitterdan paylaştığı "Yaptırımlar geliyor" görseline, İran'dan yanıt geldi.

İran Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı Süleymani, sosyal medyadan kendi resminin bulunduğu görselin üzerine "Sana karşı duracağım" yazılı bir mesaj paylaştı.



TRUMP PAYLAŞMIŞTI

ABD Başkanı Donald Trump, İran'a yönelik  başlatılacak yaptırımlara ilişkin, sosyal medya hesabında, kendi fotoğrafı  üzerinde "Yaptırımlar 5 Kasım'da geliyor" yazılı bir paylaşımda bulunmuştu.

YORUMLAR 26
  • eray akalın 5 yıl önce Şikayet Et
    Trupma karşı iranın devrim muhafızı düzeyinde cevap vermesinin sebebi amerikanın olası açacağı savaşta iranın buna aynı şekilde cevap verip amerika karşısında yenilmeyeceği hususuyla ilgilidir. Amerika iranı askeri açıdan yenemeyeceğini tekrar anladığı için ekonomik yaptırımları tazelemek zorunda kalıyor. Eğer amerika iranı yeneceğinden emin olsaydı şimdiye kadar çoktan ortak operasyon yapmışlardı.Çünkü amerikanın ortadoğu projesinde en son irana operayon planı yer alıyordu.Ama evdeki hesap çarşıya uymadı. Şuan amerikanın tek sıkıntısı iranı savaşla yenmenin hayal olmasıdır. Birileri iranda ne tür silahlar olduğunu hala anlayamamıştır.Yakında anlarlar.
    Cevapla
  • kerim 5 yıl önce Şikayet Et
    Adamın burnu o kadar havadaki 2 m önündeki 8 tonluk zırhlı arabasını göremiyor bunun burnunu abd de birisi aşağı indirmeli
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Bütün bu yaşananlara rağmen İran ile ABD birlikte iş tutuyor diye inanan tipler nasıl olabiliyor ya, bu bencillik, körlük nedir?!
    Cevapla
  • zazacan 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah amerikayı kahr eylesin. hem islamın , hemde insanlığın baş düşmanı büyük ŞEYTAN AMERIKA. kininde geberesin.
    Cevapla
  • müsafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Çok iyi düşünülmüş bir görsel. Amerika, başkan ile yaptırımlar geliyor derken, İran, devrim muhafızları komutanı ile cevap veriyor. Ne Cumhurbaşkanı ne de dini lider seviyesinde bir muhatap alma var. Genel Kurmay başkanı bile değil cevap veren kişi. Sana karşı duracağım diyenin fotoğrafı da cepheden değil. Yan profilden bir cevap bu. Gayet iyi düşünülmüş bir psikolojik cevap verme durumu. Sonuç ne olur takip edip, göreceğiz.
    Cevapla
  • cok yorum 5 yıl önce Şikayet Et
    cok guzel
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Joe Biden'a büyük şok! ABD tarihine geçti! En düşük...
Çelik kanatların kahraman pilotları konuştu... 'Meydan okuyoruz'